Liviu Dragnea ar putea rupe PSD-ul! Sorin Grindeanu nu neagă această posibilitate – Capital

Liviu Dragnea ar putea rupe PSD-ul! Apropierea termenului la care fostul președinte ar putea fi eliberat îi face pe cei din PSD să anticipeze o situație de prost augur pentru partid.

Fostul premier PSD, Sorin Grindeanu, pus și demis de același Liviu Dragnea, și-a amintit că cea mai frumoasă experiență pe care a trăit-o alături de fostul președinte al partidului a fost o partidă de pescuit.

Liviu Dragnea ar putea rupe PSD-ul! ”Unele lucruri erau extrem de greşite”

Prim-vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, a fost întrebat duminică, la Prima TV, dacă Liviu Dragnea, după ce va ieşi din închisoare, va avea interes să rupă partidul, el precizând că PSD nu se va mai întoarce la abordările din perioada când era condus de Dragnea, explicând că unele lucruri erau “extrem de greşite”.

Fostul premier a fost de asemenea întrebat dacă ar mai accepta o invitaţie la pescuit din partea acestuia, după partida de pescuit intens mediatizată din perioada în care era premier.

Sorin Grindeanu a fost întrebat la emisiunea Insider Politic de la Prima TV dacă va accepta o invitaţie la o partidă de pescuit din partea lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider social-democrat va ieşi din închisoare.

”Liviu Dragnea m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca”

”Ştiţi că e celebră poza cu ştiuca. Era un weekend atunci şi eram în Bucureşti, Marcel Ciolacu cu Liviu Dragnea erau la pescuit şi insistau să mă duc, m-am dus. Eu nu sunt pescar. Se vedea inclusiv după cum eram îmbrăcat, nu sunt pescar, din păcate. Mi-a plăcut acea experienţă.

Era pentru prima dată când pescuiesc la ştiucă. E adevărat ce a scris Liviu Dragnea că m-a învăţat cum se pescuieşte ştiuca. Ştiţi, e poate una din puţinele experienţe altcumva mai plăcută din amintirile pe care le am cu Liviu Dragnea.

A fost chiar o chestie cât se poate de deschisă, relaxată şi nu am o amintire proastă, rea despre acea experienţă. Nu am ştiut că apar acele poze. (…) Pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, eram în maşină cu Marcel şi mă sunase soţia. Zice, ce faci? Am fost undeva în sudul României. Ştiu exact unde ai fost, că eşti pe toate televizoarele”, a povestit Grindeanu, conform news.ro.

”Mi-e greu să vă răspund la această întrebare”

El a dezvăluit că i-a lansat o provocare lui Liviu Dragnea, să îl înveţe să schieze, dar acesta nu a acceptat.

Grindeanu a mai fost întrebat dacă el crede că Liviu Dragnea, după ce iese din închisoare, va fi interesat să rupă PSD-ul.

”Mi-e greu să vă răspund la această întrebare. Îmi pare rău în primul rând pentru experienţa prin care a trecut în aceşti doi ani, că iată sunt doi ani, nu doresc la nimeni aşa ceva, indiferent de adversari politici, prieteni politici.

Asta depinde foarte mult de cum se gândeşte la viitor domnul Dragnea, depinde de el, dar ce pot să vă spun în mod sigur este că PSD-ul a intrat într-o altă logică şi lucrul ăsta se vede.

PSD-ul a intrat într-o altă abordare sau are altă abordare faţă de aceea perioadă şi acest lucru se vede. Şi PSD-ul nu se mai întoarce la abordările, unele dintre ele, extrem de greşite, din acea perioadă”, a explicat prim-vicepreşedintele PSD.

Sursă foto: Dreamstime.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *