Liviu Dragnea vorbește despre relația cu Statele Unite! Ce le cere partenerilor externi ai României | NEWS 2.0„Sunt un pro-european convins şi un pro-american mult mai convins, dar noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru a avea acces la dezvoltare şi pentru a avea un minim respect, nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi”, a declarat Dragnea la Conferinţa extraordinară a PSD Ialomiţa.El a pledat apoi „pentru micul colţ de lume” românesc: „Ne-am purtat frumos şi ne purtăm frumos în continuare, cerem doar dreptul de fi ascultaţi, doar dreptul de a pune pe masă nişte argumente, nu se poate ca tot ceea ce spunem noi, tot ceea ce facem noi, să fie criticat, lovit, blocat, şi ceea ce spun ceilalţi, care înseamnă o serie întreagă de minciuni, să fie luate de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem? Este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţi de lume, al nostru?”.

Dragnea a anunţat că în judeţul Ialomiţa pe diverse programe locale se va investi un miliard de lei, „dar tot nu este suficient”.

„Mai avem mult de investit şi mult de muncit pentru că zeci de ani de zile această ţară a fost ţinută în noroi, în sărăcie şi în subdezvoltare. Ritmul este bun, dar el trebuie să continue”, a mai declarat liderul PSD.Conducerea PSD a participat sâmbătă la Conferinţa extraordinară a PSD Ialomiţa, în cadrul căreia 400 de delegaţi l-au ales în unanimitate pe senatorul Marian Pavel în funcţia de lider al organizaţiei judeţene, în locul lui Marian Neacşu, exclus din partid

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *