Livrare fructe la birou – un nou concept pe piata din Romania

                                               

Conceptul de livrare fructe la birou s-a răspândit foarte repede şi în România, într-un timp foarte scurt, fiind apreciat mai ales de multinaţionale, întrucât oferă un beneficiu de fidelizare a angajaţilor şi un bun instrument în programul de recrutare – un criteriu excelent pentru a alege a un candidat. De asemenea, este un punct de atracţie deosebit şi energizant la orice eveniment organizat.

Impactul pe care ceasta iniţiative îl are este absolut impresionant, care de altfel aduce foarte multe beneficii. Mai mult decât atât, implementarea unui astfel de program de livrare a fructelor la birou la orarul de lucru, este o metodă de a aduce zâmbete delicioase angajaţilor.

Rezultate

  • Oferiţi un beneficiu angajaţilor şi candidaţilor;
  • Motivaţi şi satisfaceţi angajaţii să lucreze cu spor şi drag;
  • Promovaţi conceptul de healty lifestyle în rândul angajaţilor;
  • Îmbunătăţiţi imaginea şi reputaţia companiei, prin faptul că promovaţi un stil de viaţă sănătos şi aveţi grijă de sănătatea angajaţilor dumneavoastră;
  • Creşteţi productivitatea şi eficientă angajaţilor, prin faptul că îi ajutaţi să beneficieze de randament maxim la locul de muncă

De ce să apelaţi la o firmă cu servicii de livrare a fructelor la birou?

Acest serviciu a fost dezvoltat cu scopul de a contribui la educarea societăţii, în ceea ce priveşte stilul de viaţă sănătos, programul fiind înfiinţat cu precădere pentru angajaţii companiilor, asupra consumului de alimente naturale şi fără conservanţi. Pauza de fructe este companie lider pe piaţă la ora actuală, care livrează fructe de sezon la orice oră din zi. Este o companie atentă în ceea ce priveşte alegerea celor mai bune şi proaspete fructe de pe piaţă, care să servească că o mică doză de energie pentru dumneavoastră şi pentru fiecare angajat al firmei pe care o deţineţi.

Punem la dispoziţia dumneavoastră un serviciu de livrare a fructelor, de înaltă calitate, fructe atent alese, ce vor ajunge la dumneavoastră, frumos ambalate şi în perfectă stare, gata să fie consumate.

Compania aprovizionează zilnic cu cele mai proaspete fructe şi le transporta în maşini frigorifice speciale care să le menţină aspectul şi gustul natural al acestora. Alegerea dumneavoastră constă fără doar şi poate în alegerea noastră.

Indiferent că vreţi să vă organizăm un bufet suedez pentru un eveniment corporate sau vreţi să introduceţi produsele noastre în programul angajaţilor, Pauză de fructe vă oferă servicii de calitate conform standardelor în vigoare, capabili să îndeplinească dorinţele fiecărei persoane şiş a satisfacă orice gusturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *