Locul balonului la o petrecere: de ce este un simbol?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un accesoriu vedeta al vremurilor festive, se regaseste in (aproape) toate evenimentele. Indiferent daca esti adult sau copil, este un simbol esential. Balonul aduce, prin simpla sa prezenta, bucurie, culoare, buna dispozitie si poate fi folosit atat pentru décor, cat si pentru desfasurarea de activitati de tot felul. Dar, de fapt, de ce a devenit simbolul prin excelenta al tuturor sarbatorilor noastre?

Reputatia balonului este bine stabilita. O icoana a tuturor serilor noastre de multi ani, balonul isi gaseste intotdeauna un loc special in decoratiunile sau activitatile noastre, indiferent de eveniment: nunta, zi de nastere, de Anul Nou sau o seara tematica pentru copii cu baloane Mickey Mouse. Astfel, un balon nu mai are nevoie de publicitate. 

Si povestea sa nu este noua. Primul balon gonflabil a aparut in 1824 . Michael Faraday, un om de stiinta englez, a avut onoarea de a umfla primul balon de cauciuc. Dar abia un an mai tarziu Thomas Hancock a comercializat primele baloane de agrement. In 1970, primele baloane din aluminiu au fost puse in vanzare si au oferit o stabilitate mai buna atunci cand sunt umflate cu heliu. De-a lungul timpului, asadar, tehnicile de creatie s-au imbunatatit, pentru a obtine balonul pe care il cunoastem cu totii astazi si pe care il apreciem atat de mult. 

Cum sa il integrezi in evenimentele tale festive? 

Balonul poate fi perfect un element central in decorarea evenimentului tau. Umflat cu heliu, pentru a crea un cer colorat, de exemplu. Ca arcada pentru un photocall, la capatul unui culoar sau chiar ca fundal, plasat in spatele unui bufet… Balonul, asa cum il cunoastem astazi, vine in mai multe culori, materiale sau chiar forme. Astfel, este posibil sa creezi lucrari reale pentru a-ti decora camera in timpul evenimentului tau. 

Activitati de planificat cu baloane 

Exista multe jocuri de jucat cu baloane. Ataseaza-l pe o glezna a oaspetilor tai. Scopul este sa explodeze la glezna altor jucatori. Daca evenimentul tau are loc vara, este posibil sa ai o lupta pe apa, creand bombe de apa cu baloanele. 

De asemenea, te poti gandi la eliberarea baloanelor. Pentru a evita poluarea din cauza materiei lor prime, exista si baloane biodegradabile. Asa ca esti sigur ca vei respecta mediul inconjurator, oferind in acelasi timp un spectacol impresionant celor dragi.

Balonul, un element de oferit in cadrul evenimentelor tale festive

De asemenea, este posibil sa folosesti balonul pentru a oferi un cadou. Poti ascunde un balon umflat cu heliu inauntrul unei bucati mari de carton. De indata ce il deschizi, va zbura pentru a face loc cadoului. De asemenea, este posibil sa plasezi mici cadouri in inima unui balon pentru a le oferi gazdei tale. 

Balonul este, prin urmare, o parte integranta a vietii noastre de zi cu zi festive. Si va fi, pentru mult timp de acum incolo, asociat cu momente marcante pline de amintiri si impartasire, cu prietenii sau familia. Iar pentru copii, un balon Mickey mare sau cu alt personaj va fi mereu un adevarat deliciu.

spot_imgspot_img