Locuri care nu trebuie să le ratezi când ajungi în Neptun – Café Restaurant Efendi, Cireșica, Calul Bălan, plaja Why Not.

Știm, anul precedent a fost unul dificil pentru turiști, datorită restricţiilor de circulaţie impuse din pricina pandemiei de coronavirus. 2021 se anunţă mai relaxat, aşa că a trebuie să iei în considerare opţiunile de petrecere a timpului liber.

După ce ai găsit cea mai bună ofertă de cazare litoralul românesc, există mai multe obiective turistice pe care nu ar trebui să le ratezi. Îţi prezentăm trei cafenele şi restaurante pe care îţi recomandăm să le încerci atunci când ajungi pe litoral. 

Café restaurant Efendi – un restaurant cu specific tătăresc

Atunci când cauţi restaurante de lux pe litoralul românesc in statiunea Neptun, nu ar trebui să ratezi unul cu specific tătăresc. Café Efendi este unul dintre ele şi oricând ajungi pe litoral te poţi bucura de o masă aici. acest loc alcătuieşte alături de Antik un restaurant complet. Cafeneaua se află în interior şi este deschisă şi iarna, în timp ce restaurantul este doar afară, în mijlocul unei grădini superbe. Indiferent dacă este vara sau iarna, locul este extrem de populat şi uneori, este posibil să nu găseşti loc de la prima încercare. În meniul cafenelei şi în meniul restaurantului poţi găsi un număr considerabil de preparate cu specific tătăresc, care păstrează încă gustul tradiţional.

Cireşica – Un restaurant cu preparate tradiţionale din peşte

Un sejur la mare nu poate fi complet fără preparate din peşte, iar Cireşica este locaţia perfectă în acest sens. Restaurantul Cireşica îşi aşteaptă clienţii pe litoral, lângă plajă, cu cele mai bune preparate din peşte şi nu numai, fiind anexat hotelului cu acelaşi nume din Olimp. Chiar dacă preţurile ţi se pot părea uşor piperate, acest restaurant este unul de lux, în care standardele ridicate implicate în preparare sunt susţinute de preţurile puţin mai mari decât la restaurantele din vecinătate.

Calul Bălan – un restaurant cu istorie

Tot din categoria restaurante de lux face parte şi Calul Bălan, rămas funcţional încă din perioada comunistă. Restaurantul Calul Bălan din Neptun este foarte popular şi despre el au auzit toţi localnicii şi foarte mulţi turişti. Restaurantul este amplasat în zona de sud a staţiunii, în apropiere de Jupiter, într-o zonă foarte specială. Este situat aproape de mare, are verdeaţă în jur şi oferă o parcare generoasă astfel încât să nu fii stresat atunci când ajungi aici în legătură cu maşina. Dacă ajungi la ora cinei te poţi delecta aici cu preparate care în trecut impresionau inclusiv turiştii străini. Restaurantul a trecut printr-o perioadă de renovare astfel încât să poată oferi în prezent cele mai bune condiţii pentru toţi clienţii.

Deci, dacă ajungi anul acesta la mare, nu ar trebui să ratezi niciuna dintre aceste trei obiective pe care le găseşti mereu deschise, aproape de plajă.

Why Not Beach – cea mai frumoasa plaja din Neptun

Fara dar si poate, nu in ultimul rand, amintim de cea mai frumoasa plaja din statiunea Neptun – Why Not Beach, o adevarata oaza de liniste si relaxare, multi palmieri si mult spatiu verde, sezlonguri tip pat si baldachine de calitate net superioara pe care se sta foarte confortabil, un bar si o terasa de lux cu preparate de o calitate net superioara. Si sa nu uitam de curatenia exemplara si de personalul de pe plaja, unul de nota 20, foarte atent si seviabil la toate cerintele clientului. Asadar nu ratati aceasta plaja, daca ajungeti in statiunea Neptun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *