Lore şi Viviana se întorc la PRO TV! Ce alte vedete vor mai face parte din echipa “Vorbeşte Lumea” – Capital

PRO TV a dat din nou lovitura pe piaţa media! Câteva vedete super-cunoscute din România revin sau se alătură pentru prima oară uneia dintre cele mai iubite emisiuni ale postului din Pache Protopopescu.

Începând din 14 iunie, de luni până vineri, de la 10:30, energia vine de la cea mai tare gașcă a PRO TV! În ajutorul lui Cove, în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici, Veverița și Coțofană.

Aceștia vor aduce cele mai tari provocări, cele mai fresh informații mondene sau din mediul online, antrenamente de sport matinale și, împreună, vor completa tabloul unei dimineți perfecte.

Sore se bucură enorm de revenirea în emisiune: “Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată. Am mare încredere în gașca noastră frumoasă, abia aștept distracția zilnică alături de ei și îmi doresc să aducem soarele cu noi, în fiecare dimineață.”

Sore

Şi Viviana Sposub revine în familia “Vorbeşte Lumea” cu gânduri optimiste: “După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni. Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”

Viviana Sposub

Theo Rose este încântată de noua provocare şi se bucură că se va alătura echipei celui mai urmărit matinal de pe TV: “Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”

Theo Rose

Veverița se bucură că face parte din cea mai fresh şi mai nebună echipă de la TV: “Wow! Pentru mine, Vorbește Lumea, unde sunt implicați atâția oameni frumoși, reprezintă un început de vară minunat! Televiziunea va face parte din viața mea ca o primă iubire, iar faptul că putem aduce bucurie și zâmbete în casele oamenilor este mai mult decât minunat! Cu siguranță veți avea parte de cea mai fresh și nebună echipă și super distracție în fiecare zi!”

Veverița

Cât despre Coțofană, şi el este motivat de noua provocare: “Sunt încântat să fac parte din gașca Vorbește Lumea. Poate că în formula asta chiar reușim sa aducem vara, ca prea suntem plouati. Sunt sigur ca vom avea momente faine, ii știu pe colegii mei și nu e niciun dubiu ca sunt haioși și smart. Deci să vă uitați la noi că ne așteaptă o vară super prietenoasă la PRO TV, în fiecare zi, la Vorbește Lumea.”

Coțofană

Nu ratați, de luni până vineri, cea mai tare emisiune matinală, în direct la PRO TV, de la ora 10:30!

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *