Ludovic Orban își serbează ziua de naștere: Invitații care au venit să-l felicite încalcă din nou regulile anti Covid – Radio – TV

Ludovic Orban își serbează azi ziua de naștere, dar imaginile suprinse de televiziuni arată că foarte multe persoane venite să-l felicite la Parlament nu purtau mască în sala unde a avut loc evenimentul.

”Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește. Ne-a servit și el cu un fursec, cu un suc, ce vroiați să facem, să mâncăm cu masca?!”, a declarat senatorul PNL Virgil Guran la Antena 3.

Întrebat de reporterii afalți la Parlament, premierul Cîțu a spus că nu știe despre ce e vorba deoarece nu a fost prezent.

Scandalul vine după ce, anul trecut, în spațiul public, a circulat o fotografie făcută în biroul lui Orban care îl arăta pe fostul premier împreună cu unii miniștri ai cabinetului său cum stăteau fără mască și fumau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *