Lupta dintre Orban și Cîțu a luat amploare. Liberalii primesc bani în schimbul susținerii – Capital

Ludovic Orban face tot ce îi stă în putere ca să nu piardă șefia PNL în fața lui Florin Cîțu. Miza este uriașă, mai ales că viitorul lider al liberalilor ar putea să fie chiar viitorul președinte al României. Competiția se anunță a fi una extrem de dură iar toate declarațiile și dovezile apărute în ultima perioadă demonstrează că Florin Cîțu poate fi mare câștigător al alegerilor din PNL.

După ce în urmă cu câteva săptămâni, Ludovic Orban, i-a atacat dur pe susținătorii lui Cîțu, acum a trecut la alte măsuri menite să-i asigure victoria la alegerile din PNL. Mai exact, cei care își oferă votul pentru candidații susținuți de el la vârful filialelor partidului, primesc bani. Trebuie subliniat că alegerile care au loc în acdeastă perioadă în partid nu vor determina doar cine va câștiga șefia filialelor ci și care vor fi delegații care se vor duce la Congresul PNL unde se va duce bătălia dintre Orban și Cîțu.

Înregistrarea care îi provoacă dureri de cap lui Orban

Dovada o reprezintă o înregistrare difuzată în ediţia de joi seara, la Antena 3. Mihai Gâdea a arătat, la Sinteza Zilei, cum cumpără tabăra lui Ludovic Orban voturile la alegerile PNL din Sectorul 5.  Bătălia politică se dă aici între candidatul din partea lui Ludovic Orban și cel al lui Florin Cîțu. Dan Meran este în tabăra Orban iar Cristi Băcanu în cea a premierului.

Dan Meran, persoana susținută de președintele PNL la Sectorul 5, i-a luat la rând, la telefon, pe liberali pentru a-și asigura susținerea la alegerile interne. O înregistrare făcută de una din membrele PNL ewste menită să arunce întreaga competiție politică în aer. Liberala a arătat cum Dragoş Tănăsoiu, fost şef al Corpului de Control al prim-ministrului în mandatul lui Ludovic Orban, indică cu cine trebuie să voteze şi ce bani se primesc în schimbul acestui demers.

“Membră PNL: Ia spuneţi cu cine trebuie să votez?

Daniel Tănăsoiu: Cu cine trebuie doamnă. Cu liberalii vechi.

Membră PNL: Cu domnul Meran, cu toată echipa.

Daniel Tănăsoiu: Suntem cu Orban doamnă. Ce Dumnezeu! Nu suntem pucişti.

Membră PNL: Da, bine, atunci îmi daţi bani…

Daniel Tănăsoiu: Mâine, vedeţi că eu sunt în faţă, acolo”, apare în înregistrarea audio difuzată de Antena 3.

 

Sursă foto: INQUAM Photos, George Călin

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *