Madammitza – culoare şi creativitate


Un plus de culoare și creativitate cu șosete colorate de la Madammitza!

Sezonul acesta se poartă multă culoare, de la haine la accesorii sau machiaj, am ales şi până la şosete. Chiar dacă nu vă vine să credeţi în ultima perioadă, şosetele au devenit un must-have pentru orice ţinută. Conform stiliştilor doamnele s-au îndrăgostit iremediabil de carourile englezești și scoțiene care sunt prezente şi în acest sezon! Dacă sunteţi pasionate de tartan și de materialele cadrilate puteţi adăuga un stop de culoare ţinutei dumneavoastră în orice moment, oferind fluiditate ținutei.

Motivele animal-print sunt la mare căutare de către doamne şi domnişoare, şi prezenţe fără doar şi poate pe catwalk. Adopta o pereche de pantofi cu animal-print clasic cu ciorapi colorați pentru femei, cu animal-print în nuanțe excentrice.

Tot pentru persoanele iubitoare de detaliile exotice, de imprimeuri florale și vegetale, pot alege oricând șosete colorate de damă cu frunze și flori, în completarea unei ținute la fel de vegană, sau poate, alături de geometrii, ori în ținute uni! Și, dacă vreţi diversitate în ţinută, șosetele cu modele colorate, dar ceva mai aproape de printurile de zi cu zi, sunt ideale. Cu acestea nu puteți da greș. De altfel, bulinele şi dungile sunt şi ele printre preferatele publicului. Dacă aveţi reţineri din acest punct de vedere, trebuie să ştiţi că nimeni nu vă va judeca pentru îndrăzneala de care daţi dovadă şi pentru că aţi adăugat prea multă culoare. Vara aceasta se poartă extrem de mult culorile intense, tonurile acide, nuanțele Pop Of Color, din tot spectrul cromatic. Este sezonul în care retrăim copilăria.

Sezonul acesta dăm startul distracţiei

Este un sezon multicolor! Un sezon în care predomina culoarea galben, oranj, verde-smarald, turcoaz, albastru-cobalt sau ultramarin, roșu pur, violet, fucsia cyclamen, fucsia, oranj! Este o vară că nici una până acum căci designerii au ales o multitudine de culori ce ies în evidență prin tonurile folosite şi combinaţiile perfecte. Iar acest lucru este observabil dintr-o singură privire!

Lucrurile acestea sunt valabile şi în cazul șosetelor colorate de damă! Stiliştii ne sfătuiesc să alegem ciorapii coloraţi pentru femei, pentru a da viaţa ţinutei şi a alunga monotonia. Nu e nimic mai interesant și creativ ca o pereche de buline sau animal-print, ori nişte dungi perfecte care să se zărească subtil, dar plăcut pe sub pantaloni sau să fie lăsat, pur și simplu la vedere! Nu e nimic mai surprinzător decât o ţinută plină de viaţă, adolescentina, potrivită oricui.         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *