“Mafiotul (…). Se poartă ca Hitler în buncăr” | NEWS20

“Este un moment al adevarului : Dragnea si gasca lui de mafioti nu se mai ascund si nu mai au teama – anunta ca “se ocupa el de noi” / ieri noi am fost pe strada alaturi de oameni – el a mers cativa pasi la Resita si a vazut catusele / frica l-a facut sa spuna in sfiarsit adevarul ; iar noi ii aducem aminte Mafiotului intelepciunea romaneasca “de ce iti e frica nu scapi” !

Dragnea mafiotul este asa nervos pentru ca vede ca i se strange latul / are doua cosmaruri care il fac sa se comporte ca Hitler in bunker:

1. Sentinta de condamnare penala de la ICCJ care trebuie sa vina in Aprilie – Mai ( daca nu da niste ordonante care sa il scape)

2. Sentinta de condamnare politica la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai cand trebuie sa arate care este scorul lui politic ( dupa ce in Decembrie 2016 a luat 46% cu Ponta, Tudose, Firea, Grindeanu, Neacsu, Banicioiu, Chirica, Tutuianu, Stanescu si multi altii pe care i-a “injunghiat” pe la spate ) !

PRO Romania va duce acesta batalie contra lui Dragnea pana la sfarsit / PRO Romania va scapa tara de Dragnea si gasca lui de hoti si analfabeti / de PRO Romania ii este frica lui Dragnea pentru ca reprezinta singura alternativa politica de centru stanga / doar PRO Romania are echipa de oameni suficient de competenti si experimentati capabili sa arate hotiile si prostiile guvernarii Dragnea – Dancila / PRO Romania incepe sa devina speranta oamenilor ca stabilitatea, seriozitatea si bunul simt pot sa se intoarca la Guvernare !

Azi la ora 12 vom avea o declaratie ampla la sediul central al PRO Romania pe toate aceste teme – daca nu ne puteti vedea la televizor va astepta live pe acest cont de Facebook!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

„Să revenim la băieţii din partid care au devenit dintr-o dată supăraţi. Eu le transmit ceva, până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi (sâmbătă – n.r.) o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câţi masoni sunt în acel partid, câţi securişti, ce afaceri se învârt, şi despre vedetele care se urcă pe nişte liste şi despre foşti prim-miniştri care acum sunt plus, minus. Românii vor să ştie adevărul”, a spus Dragnea.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *