Magazin de narghilea pentru plăcerea ta

Narghileaua este folosită pe scară largă în cafenele, dar de asemenea, este utilizată tot mai mult și în mediul casnic. Pentru a cumpăra o narghilea ar trebui să iei în considerare câteva detalii importante. O narghilea este compusă din mai multe părți, și anume, creuzet, cupola narghilelei, furtun sau tub flexibil, supapa de purjare a narghilelei, baza narghilelei, scrumiera narghilelei, coloana și garniturile narghilelei. Dacă îți dorești să cumperi o narghilea, ar trebui să alegi una care să se potrivească stilului tău. Narghilea înseamnă cultură, măiestrie, dispoziție, plăcere. 

Acest dispozitiv pentru fumat nu este ca o țigară care se consumă prin ardere, iar mucul se stinge în scrumieră. Dacă nu te poți implica cu dedicație narghilelei, fumând și curățând-o, nu este deloc recomandabil să te implici. Narghileaua necesită timp și sârguință, deoarece, aceasta crează anumite dispoziții. Fumând cu acest dispozitiv poți petrece în meditație, te poți relaxa și îți poți calma simțurile, te poți reîmprospăta și în general îți poți crea o multitudine de stări bune. În general, cu un astfel de dispozitiv poți face multe lucruri benefice pentru tine, atâta timp cât o menții în funcțiune.

Narghilea de calitate

La fel ca toate lucrurile făcute cu pasiune și calitate, o narghilea de calitate se bazează pe o bună cunoaștere a ingredientelor necesare și a combinației lor corecte. Cele mai importante aspecte sunt pregătirea creuzetului (care combină tipul creuzetului, căptușeala foliei, umplerea și acoperirea cu tutun), gestionarea căldurii /cărbunelui (care include tipul cărbunelui, metode de încălzire și aprindere, curățarea cenușii) și curățarea după fumat (spălarea tuturor pieselor). Într-un magazin de narghilea poți găsi o narghilea complet echipată. 

Ritualul de fumat narghilea practicat astăzi în Est, este foarte popular în multe țări. Această tradiție orientală este o adevărată artă. Nu este suficient să iei doar o narghileaua și tutunul. Trebuie să cunoști tipurile de tutun pentru ea, gusturile, compatibilitatea și caracteristicile fiecărui tip. 

Varietatea narghilelelor este uimitoare

Astăzi poți găsi modele complet diferite, atât în ​​ceea ce privește performanța de proiectare, cât și costul. De la un design clasic la un dispozitiv futurist sau o capodoperă de o frumusețe fără precedent, realizată manual de un maestru. Desigur, în zilele noastre narghileaua este produsă și industrial. Acestea sunt destul de funcționale și eficiente și sunt perfect potrivite pentru utilizare într-o cafenea obișnuită cu divertismentul de acest fel. Narghileaua tradițională este de o calitate superioară, dar în realitate totul depinde de dorințele proprietarului.

De asemenea, există specimene unice încât vei crede că este un păcat să fumezi cu ele. O astfel de capodoperă își găsește mai mult, un loc demn în muzeu, decât într-un loc de fumat. Însă, nu ar trebui să uităm scopul inițial al narghilelei.

Ce tipuri de narghilea există?

În primul rând, conform scopului, un astfel de dispozitiv poate fi împărțit în dispozitiv decorativ și dispozitive de fumat. Cele decorative sunt de dimensiuni mici, un balon nefuncțional, un arbore și uneori un număr imens de furtunuri. Aceste tipuri sunt făcute cadou pentru decorul interiorului. Totuși, într-un magazin de narghilea specializat, vei găsi doar narghilele funcționale pentru fumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *