“Mama, tata, lucrez pentru un studio de videochat!” Cum sa le spui parintilor ca esti model online?

studio videochat | Studio-20.ro

studio videochat

Una dintre cele mai mari preocupari ale tinerelor care lucreaza pentru un studio de videochat este modul in care vor reactiona parintii atunci cand vor afla. In Romania, exista multe prejudecati cu privire la acest domeniu, dar daca tu ai trecut peste ele, si parintii tai ar putea face la fel.

Munca intr-un studio de videochat cu renume, precum Studio 20, nu trebuie sa te rusineze, ci din contra. Trebuie sa fii mandra de realizarile pe care le obtii in acest domeniu! La un studio, ai sansa sa te bucuri de o cariera de succes, sume mari de bani si de multe alte avantaje care vor contribui la indeplinirea obiectivelor tale.

De aceea, daca iti doresti sa iti asumi faptul ca esti model online si sa le spui parintilor tai, trebuie sa stii intrebarile pe care acestia ar putea sa ti le adreseze si ce raspunsuri le poti oferi. Iata care sunt acestea:

1. “Barbatii te platesc pentru sex?”

Raspunsul tau trebuie sa fie: “Nu, niciodata.” Munca intr-un studio de videochat consta in discutii online cu membrii site-urilor, fara sa iei contact cu ei in viata reala. Parintii tai ar putea avea o impresie eronata despre videochat, dar tu le poti explica cu rabdare faptul ca joci rolul unui psiholog si ca membrii care te contacteaza isi doresc sa vorbeasca cu tine despre orice.

In plus, daca faci videochat glamour, nici macar nu trebuie sa iti dai jos hainele in fata camerei web. Castigurile tale sunt obtinute prin abilitatile de comunicare si puterea ta de seductie, iar parintii tai vor intelege acest lucru.

2. “Este legal ceea ce faci?”

Daca ai ales un studio videochat cu prestigiu, activitatea ta este legala. Le poti explica ca ai semnat un contract de artist-interpret si ca ai mereu evidenta incasarilor tale si a taxelor platite catre stat. In plus, in cazul in care ai ales sa lucrezi pentru Studio-20.ro, le poti spune parintilor tai ca beneficiezi de asigurare medicala si stomatologica privata, de bonusuri si de credite fara dobanda.

Acestia se vor bucura ca lucrezi in conditii bune si vor constientiza faptul ca alte locuri de munca nu ti-ar oferi aceste avantaje.

3. “Poate sa te vada cineva cunoscut in timp ce faci videochat?”

Explica-le parintilor tai ca sesiunile cu membrii sunt private, iar persoanele din Romania nu te pot gasi. Daca lucrezi pentru un studio de videochat serios, dreptul la confidentialitate iti va fi respectat 100%.

4. “Membrii pot afla unde locuiesti?”

Este normal ca parintii sa-si faca griji cu privire la siguranta ta, dar ii poti linisti prin faptul ca lucrezi cu un pseudonim si ca numele tau, adresa, numarul de telefon, precum si alte informatii personale nu vor fi dezvaluite membrilor.

5. “Ce vei face in viitor cu experienta din videochat?”

Parintii tai vor fi preocupati asupra sanselor pe care le vei putea avea in viitor, asa ca le poti spune ca in videochat nu exista limita de varsta si ca banii castigati te vor putea ajuta sa-ti achizitionezi o casa, o masina si chiar sa-ti deschizi propriul tau business.

In plus, parintii tai vor fi incantati de faptul ca urmezi cursuri gratuite de limba engleza si ca ai ocazia sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare.

Dupa ce le vei explica in detaliu care sunt beneficiile pe care ai la un studio de videochat, cu siguranta isi vor da seama ca aceasta activitate te va ajuta sa ai un viitor stralucit. Daca iti doresti sa vorbesti cu modele online care si-au facut curaj si le-au spus parintilor, intra aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *