Manifestaţie pro-Palestina în faţa sediului…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sute de manifestanţi s-au adunat sâmbătă în faţa sediului BBC din Londra, Broadcasting House, înaintea unui marş pro-palestinian, după ce postul naţional public de televiziune din Marea Britanie s-a confruntat cu critici în ultimele zile pentru că şi-a menţinut poziţia editorială de a nu-i descrie pe militanţii Hamas drept terorişti, relatează The Guardian.


Manifestanţii au fluturat steaguri palestiniene şi pancarte de susţinere, în timp ce oamenii scandau lozinci pro-palestiniene.

Poliţiştii au fost staţionaţi în apropiere de Piaţa Portland.

Un cordon de poliţie a fost plasat în faţa intrării principale în clădirea BBC după ce sâmbătă dimineaţa devreme a fost aruncată vopsea roşie la intrare.

Victoria Derbyshire, o jurnalistă şi prezentatoare a corporaţiei, a postat imagini şi filmări care arată că intrarea principală în sediul din apropierea Oxford Street a fost vandalizată. Uşile rotative şi zidăria de cărămidă fuseseră acoperite cu vopsea.

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img