Marcel Ciolacu: Starea de leşin a fost cauzată de stres şi de oboseală, dar şi de acuzele preşedintelui Iohannis – Politic

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că starea de leşin din conferinţa de presă de zilele trecute a fost cauzată de oboseală, de stres, dar şi “de lupta politică din ultimele zile” şi de “supărarea” cauzată inclusiv de declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

“Au fost şi anumiţi factori externi, cum sunt stresul şi oboseala, supărare, un pic de lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune. (…) Nu a fost un accident vascular, nu a fost ceva pe bază să am diabet. Dimpotrivă. Este un singur medicament care trebuie să mi-l administrez zilnic, deci nu… O singură pastilă, fără probleme. (…) Şi o predispoziţie din partea mea, tensiunea să-mi scadă când stau în picioare. (…) Eu nu mi-am văzut familia din ziua… cu o zi înainte de a vota Guvernul Orban. (…) A fost o perioadă complicată. Cred că de asta s-au şi strâns foarte multe, a fost şi o luptă politică un pic crescută în ultimele săptămâni şi cu nişte acuze foarte grave. (…) Da, inclusiv acuzele preşedintelui”, a susținut Marcel Ciolacu, miercuri seară, la Antena 3, potrivit Agerpres

El a mai susținut că acuzațiile președintelui la adresa sa i-au afectat şi familia.

“Normal că m-au afectat şi pe mine, dar mi-au afectat foarte mult familia. Şi eu consider, în continuare – nişte acuze nedrepte şi chiar o depăşire a liniei roşii în ceea ce priveşte anumite declaraţii politice. Au ieşit din această matcă de declaraţii politice”, a subliniat preşedintele interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus că este “funcţional 100%” şi că de joi o să meargă la serviciu.

Inițial a fost chemată ambulanța, însă apelul pentru solicitarea ajutorului medical a fost anulat, având în vedere că liderul PSD şi-a revenit. La aproape un sfert de oră după acest moment, Marcel Ciolacu a iesit din sediul partidului și a plecat cu mașina spre spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *