Marea surpriză pregătită de organizatorii de la Roland Garros – Tenis

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 27 septembrie – 11 octombrie, Grand Slam-ul parizian fiind mutat din cauza pandemiei de coronavirus. Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis, vine cu un anunț menit să-i bucure pe iubitorii tenisului.

Astfel, Giudicelli a precizat că ediția din acest an a Roland Garros-ului se va disputa cu spectatori, după cum informează Reuters.

“Cu siguranță nu se va disputa cu porțile închise. Nu există o decizie finală în privința numărului de spectatori, acest lucru va fi hotărât împreună cu autoritățile publice”, a spus Bernard Giudicelli reporterilor.

Conform oficialului francez, biletele vor fi puse în vânzare undeva la finalul lunii iunie sau cel târziu la începutul lui iulie.

“75 dintre primii 100 de jucători ai lumii sunt în Europa în acest moment, iar eu sunt convins că ei își vor dori să fie în formă maximă la Paris”, a precizat Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros.

Simona Halep a câștigat competiția franceză în 2018, iar de-a lungul participărilor a mai bifat și alte două finale (2014 – învinsă de Maria Sharapova și 2017 – învinsă de Jelena Ostapenko).

Și la ediția din acest an Halep va fi una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului.

Cum arată noul Chatrier cu acoperiș:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *