Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

0

Marius Lăcătuş, fost fotbalist al echipei Steaua și al naționalei României, a rămas fără permis de conducere, după ce nu a acordat prioritate pietonilor în zona Gării de Nord din București.

Marius LacatusFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

După Dănuț Lupu, și Marius Lăcătuș are probleme cu legea – Nu a acordat prioritate pietonilor

Vineri dimineața, Lăcătuș a fost surprins neacordând prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, scrie News.ro.

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

Recent, fostul fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni de închisoare cu executare, după ce a fost prins în mai multe rânduri conducând fără permis.

Marius Lăcătuș a jucat timp de 13 sezoane la Steaua, în perioadele 1983-1989 și 1993-2000, timp în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), Supercupa Europei (1987), 10 titluri de campion si șapte Cupe ale României.

În varsta 59 de ani, Lăcătuș a antrenat și echipa lui Gigi Becali (FCSB), în trei mandate, 2007-2008, 2009 și 2010-2011. Ultima oară a pregătit formația CSA Steaua (2018-2019).

S-ar putea să te intereseze și:

>> Fostul fotbalist Dănuț Lupu, condamnat definitiv la închisoare cu executare / A fost dat în urmărire

>> Prima reacție a lui Dănuț Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare: „Poate că dacă mă prindeau beat sau drogat îmi dădeau mai puțin” / El nu se află în țară

>> Dănuț Lupu, dat în urmărire de către Poliție după ce a fost condamnat definitiv la închisoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *