Markprint.ro este o tipografie Bucuresti ce ce ofera servicii complete!

Business-urile care doresc sa isi promoveze produsele sau serviciile pot apela la o tipografie pentru a imprima pliante, carti de vizita, brosuri sau mape de prezentare. Markprint.ro este o tipografie Bucuresti ce ofera servicii complete la preturi avantajoase, iar calitatea imprimarilor este intotdeuna mare.

Agentia Markprint.ro  foloseste tehnologia tiparului digital pentru a asigura claritate fiecarui print si o paleta diversificata de culori. Imprimarea digitala este o metoda moderna de productie care realizeaza tipariri din fisiere electronice. Implicati opera de arta creata pe computer si apoi imprimata direct pe materialul ales de voi. Imprimarea digitala este o alternativa la metodele traditionale, cum ar fi litografia, flexografia, gravura, presa cu litere si altele – elimina multi dintre pasii mecanici necesari pentru tiparirea conventionala, cum ar fi realizarea de filme si dovezi color, dezlipirea manuala a pieselor si realizarea farfurii.

Cu metoda de imprimare digitala, o imagine este trimisa direct la imprimanta utilizand fisiere digitale in PDF, TIFF, PSD sau alte formate. Tiparirea digitala este cel mai bine utilizata pentru articolele care necesita cantitati mari de detalii si comenzi cu cantitati mai mici. Spre deosebire de tiparirea conventionala, nu exista etape de presare intre fisierele de documente digitale si produsul final. De asemenea, nu este nevoie de echipamente de formatare dezordonate, cum ar fi placile de film sau produsele chimice foto.

Imprimarile digitale ar trebui sa iasa perfect atunci cand urmatoarele etape de productie sunt realizate cu precizie.

Fisierul este pregatit cu o imagine curata si clara, la o rezolutie suficient de mare pentru cerintele de dimensiune ale tiparirii. Semnele de recolta si sangerarea sunt adaugate dupa cum este necesar. Semnele de decupare sunt linii in coltul lucrarii de imprimare. Dupa taierea sangerarii, semnele de decupare asigura ca nu apar margini neimprimate in documentul final taiat.

Urmatoarea etapa este impunerea, adica asigurarea faptului ca cat mai multa suprafata a hartiei este utilizata pentru imprimare, pentru a face lucrarea eficienta si pentru a reduce risipa de hartie.

Inainte de a fi trimis la imprimanta, fisierul in forma de document electronic (imaginea sau textul pe care il imprimati) va trebui convertit intr-un format de fisier BMP, TIFF, GIF sau JPEG. Acestea sunt cunoscute sub numele de fisiere imagine raster sau bitmap-uri. In functie de software-ul utilizat, fisierele PDF pot fi, de asemenea, utilizate  ca surse de unde se poate imprima.

Tiparirea digitala este o noua paradigma pentru industrie. Ofera mai multe optiuni, caracteristici si flexibilitate decat metodele mai vechi, cum ar fi imprimarea offset sau flexografica. Astazi, ne asteptam ca materialele tiparite sa fie corecte si actualizate – clientii au nevoie de imprimante pentru a putea produce imprimare color rentabila, de inalta calitate, pe termen scurt, in cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa decideti ce proces se potriveste cel mai bine slujbei, asa ca, inainte de a alege cum sa imprimati designul, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare. Mai jos este un ghid pentru a va ajuta sa intelegeti avantajele imprimarii digitale.

Beneficiile principale oferite de tiparele digitale:

Calitate inalta: aceasta ofera o calitate si o consistenta impresionante fata de celelalte optiuni. Culorile apar perfect pe imprimeuri si nu exista probleme cu liniile dure. Cu imprimarea digitala, calitatea ultimului card, brosura sau fluturas dintr-un lot este aceeasi cu cea a primului.

Actualitate: Exista mai putini pasi in procesul de imprimare si, ca rezultat, produsul final poate fi livrat mai repede.

Eficient din punct de vedere al costurilor: Deoarece nu este necesara imprimarea placilor, sunt necesare mai putine investitii pentru a configura o singura lucrare.

Rulari scurte: imprimarea digitala este metoda ideala de a produce tiraje scurte pana la medii, comparativ cu metodele traditionale.

Personalizare: tiparirea digitala ofera cea mai accesibila solutie pentru personalizarea materialelor de marketing, a trimiterilor si a scrisorilor prin posta directa, a cartilor de vizita si multe altele.

Pliantele sunt folosite pentru promovare: prin urmare, informatiile continute in acestea sunt destinate sa aduca un anumit impact asupra comportamentului consumatorului fata de produsul sau serviciul promovat.

Poate fi tiparit in mai multe culori sau poate fi produs in alb si negru: aceasta variaza de la o companie la alta. Promotiile implica intotdeauna procesul de sensibilizare a consumatorilor cu privire la un nou produs sau serviciu oferit de o companie sau de o persoana.

Cand vine vorba de comercializarea pliantelor, acestea pot fi pregatite si lansate intr-o zi. Nu este necesar un designer profesionist pentru ca asta sa functioneze, desi este inca recomandabil intr-un fel sau altul.

Computerul poate fi folosit pentru a proiecta un pliant si, de acolo, se pot produce multe copii printr-o masina de fotocopiat. O companie poate lua in considerare posibilitatea de a avea pliante de inalta calitate. Prin urmare, vor folosi imprimarea digitala sau offset, care nu este mult costisitoare atunci cand produc multe loturi de copii. Acesta este un alt avantaj al marketingului pliantelor: nu necesita o multime de bani pentru a fi tiparite.

La distribuirea de pliante, exista o interactiune fata in fata intre comerciant si consumator, ceea ce face mai usor pentru o companie sa stie cum reactioneaza consumatorii fata de produsul sau serviciul sau. Acest lucru ajuta, de asemenea, intreprinderile sa isi imbunatateasca furnizarea de servicii, astfel incat sa satisfaca nevoile consumatorilor. Metodele traditionale de a prezenta o oferta sau produsele unui business functioneaza la fel de bine astazi ca acum 20 de ani.

La markprint.ro clientii beneficiaza de flyere de calitate superioara la preturi avantajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *