Mărturia cutremurătoare a femeii căreia iubitul său i-a dat foc în mașină: Acceptasem ideea că voi muri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Femeia răpită și băgată în portbagajul unei mașini căreia iubitul său i-a dat foc le-a relatat anchetatorilor momentele teribile prin care a trecut, spunând că acceptase ideea că va muri și că își dorea doar să nu ajungă să simtă flăcările.

Mașină de polițieFoto: Dreamstime / Vlad Ispas

Conform Digi24, ea le-a spus anchetatorilor că a sunat de două ori la 112 – prima dată, când bărbatul a pornit mașina, iar a doua oară, când am simțit fumul.

  • „Telefonul a fost conectat pe mașină și nu înțelegeam de ce nu aud. Este posibil că atunci să își fi dat seama că am sunat la 112, el fiind la volan și văzând pe computerul de bord.
  • L-am deconectat și apoi am auzit pe difuzorul telefonului. A oprit. Mi-a cerut telefonul. I-am spus că a căzut în mașină printre scaune, l-a căutat și am mers mai departe.
  • Am simțit că a intrat pe un câmp. S-a oprit și îmi șoptea să îi dau telefonul. Credea că este ascultat. M-am luptat să nu mă închidă la loc, dar nu am reușit. Am stat cuminte crezând că este pe lângă mașină.
  • Am sunat la 112 când am simțit fumul. După primul apel mi s-a trimis mesajul. L-am accesat când l-am găsit. Așteptam din clipă în clipă să deschidă portbagajul și să mă lovească din nou, nicidecum să plece și să dea foc. (…)”, a relatat victima, potrivit Digi 24.

Ea a mai spus că nu i-a venit să creadă când a fost sălvată, neștiind dacă „visează”:

  • „Nu credeam că mă vă găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea…parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc”.

Femeia le-a mai relatat anchetatorilor că iubitul său începuse să consume alcool în urmă cu mai mult de un an și că pe acest fond crizele de gelozie luaseră amploare.

(Foto:Dreamstime.com)

spot_imgspot_img