O nouă zi, o nouă dezamăgire pentru Cătălin Măruţă. Emisiunea La Măruţă nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor de la Kanal D şi Antena 1. PRO TV nu a reuşit să ia faţa concurenţei nici măcar pe un sfert de oră de audienţă din cele două ore de emisie.

Lovitură teribilă pentru Cătălin Măruţă 

O nouă lovitură teribilă pentru Cătălin Măruţă şi pentru PRO TV. Emisiunea la Măruţă nu a reuşit să se apropie de rivali, la nivel de audienţe pe tronsonul naţional miercuri după amiază. Chiar de la primul slot de audienţă al emisiunii, Măruţă a fost învins.

Conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro, PRO TV a pierdut fără drept de apel. Pe primul slot de audienţă al orei 15.00, Kanal D a fost lider cu Teo Show. Kanal D a avut 4, iar Antena 1 cu emisiunea Mireasa a fost pe locul secund. Acest trend a continuat, fără nicio şansă pentru Cătălin Măruţă.

Mai Mult, tot Teo Show a fost lider şi pe următorul slot de audienţă, doar că Antena 1 şi Mireasa s-au apropiat, în timp ce Măruţă a fost lăsat în spate, pe locul al treilea. Ultimele două sferturi de audienţă ale orei au fost extrem de echilibrate. Kanal D şi Antena 1 au fost la egalitate pe intervalul 15 30 – 15.45, dar Teo Show a fost lider pe 15.45 – 16.00.

Măruţă bătut de emisiunea Mireasa şi de Observator

Nici pe a doua oră de emisiune, Cătălin Măruţă nu a avut absolut nicio şansă în faţa rivalilor. Pe Antena 1 a început Observatorul amiezii, iar pe Kanal D a fost a doua oră de Teo Show. Kanal D a fost lider de audienţă la nivel naţional pe toată ora 16.00, iar Observatorul Antenei 1 pe locul secund. PRO TV şi emisiunea La Măruţă au reuşit abia locul al treilea, la mare distanţă de rivali.