Măruţă nu a avut nicio şansă! Lovitură teribilă pentru PRO TV. Au pierdut pe linie – Capital

Cătălin Măruţă a pierdut din nou bătălia audienţelor cu rivalii de la Kanal D şi Antena 1. Emisiunea La Măruţă de la PRO TV nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor care s-au bătut pe primele două locuri. Măruţă nu a avut nicio şansă la nivel naţional.

O nouă lovitură pentru Măruţă

Intervalul orar 15.00-17.00 a început să devină teren minat pentru cei de la PRO TV. Emisiunea La Măruţă nu mai reuşeşte deloc să ţină pasul cu rivalii. Mai ales, cu Teo Show, emisiunea celor de la Kanal D. Cătălin Măruţă a terminat şi ziua de miercuri pe locul 3 la nivelul audienţelor, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Kanal D şi Teo au încpeut tare şi au fost lideri de audienţă la nivel naţional pe cele două sloturi de la ora 15.00, la ora 15.30. Kanal D a avut 3,7 şi 3,3, fiind pe primul loc, la mică distanţă de Antena 1, acolo unde începuse a doua oră de emisiune Mireasa.

La Măruţă a pierdut bătălia audienţelor

În tot acest timp, La Măruţă şi PRO TV au terminat abia pe locul al treilea. Antena 1 a reuşit să fie prima la audienţe în intervalul 15.30 – 16.00. Mireasa a depăşit-o pe Teo. Măruţă a continuat să fie al treilea. 3,3 şi 3,5 rating a avut Antena 1 în acest interval, faţă de 3,2 cât a înregistrat Kanal D. Măruţă a fost abia pe locul 3 cu 2,1 şi 2,3.

De la ora 16.00 a început pe Antena 1 Observator amiezii. Pe primele două sloturi de audienţă, tot Antena 1 şi Kanal D s-au bătut pentru primul loc. Antena 1 s-a impus cu un pic avans, în timp ce audienţa lui Măruţă scăzuse la 1,7 pe aceste segmente.

Teo a reuşit să-şi adjudece primul loc în intervalul 15.30 – 15-45, dar ultimul slot al orei a aparţinut tot Antenei 1. În tot acest timp, PRO TV cu Măruţă au fost la mare distanţă de celelelalte două rivale.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *