Masa rece pizza pentru utilizare continua in pizzerii

Masa frigorifica pentru pizza are camere frigorifice interne pentru depozitarea ingredientelor. Volumul acestora, in functie de model, este de la 220 la 660 de litri. Intervalul de temperatura de functionare depinde si de tipul de echipament selectat si variaza de la -2 -10 grade С pana la 2-8 grade С. O masa rece pizza ii permite bucatarului sa aiba mereu la indemana toppinguri proaspete pentru pizza. Gama larga de configuratii permite utilizarea mai utila a spatiului de lucru, precum si plasarea echipamentelor in fata vizitatorilor. De exemplu, modelele desktop sunt echipate cu o suprafata relativ mica pentru asezarea bazei de aluat si compartimente pentru depozitarea ingredientelor in partea superioara. O astfel de masa rece pizza permite vizitatorilor sa observe momentul pregatirii preparatului, sa vada toppingurile propuse si, de asemenea, sa le aleaga. Fara indoiala, aceasta oferta prezinta interes si atrage vizitatorii. Prin urmare, este util de remarcat inca o functie a mesei, si anume, cresterea atractivitatii pizzeriei.

Masa rece pizza pentru utilizare continua in pizzerii

Mesele robuste pentru pizza cu refrigerare au fost special concepute pentru comert si, prin urmare, sunt potrivite pentru utilizare continua in pizzerii. Impresioneaza prin manevrabilitate optima, functionalitate si manopera de inalta calitate. O masa rece pizza face parte din echipamentul profesional al unei pizzerii sau al unui snack bar si asigura racirea sigura a ingredientelor, oferind in acelasi timp spatiu pentru prepararea alimentelor. Conexiunea este rapida si fara efort, deoarece masa de pizza este livrata gata de conectare. Mesele sunt disponibile in diverse modele, cu usi frigorifice, o combinatie de usi si sertare sau chiuvete, tip vitrina etc. Bucatarul care pregateste pizza trebuie sa mearga de multe ori la frigider in timpul zilei de lucru si sa scoata ingredientele de acolo. Cu cat se prepara mai multa pizza in unitate, cu atat mai des angajatii deschid si inchid frigiderul, petrecand mult timp cu deplasarea. Este posibil sa nu risipesti energie, timpul angajatilor si sa nu expui frigiderele la sarcini inutile. Pentru a face acest lucru, este suficient sa achizitionezi o masa rece pizza. Acest echipament este conceput pentru a facilita foarte mult munca personalului implicat in productia de pizza intr-o bucatarie profesionala.

Totul la indemana ta

Ideea este ca bucatarul are mereu totul la indemana.Designul include o zona frigorifica usor de accesat, unde toppingurile si sosurile sunt depozitate separat in diferite recipiente gastronormice. Masa are o suprafata mare de lucru. Cand cumperi o masa rece pizza, trebuie mai intai sa te gandesti la materialul blatului. Blatul de marmura este mai bun pentru a face pizza, deoarece aluatul nu se lipeste de el. In acest fel, este mai usor sa intinzi piesele de prelucrat pe el. In plus, granitul nu se incalzeste, iar atunci cand lucrezi cu aluat de drojdie, acest lucru este important, deoarece blatul isi schimba proprietati atunci cand este incalzit. Producatorii moderni se straduiesc nu numai sa diversifice gama de modele, ci lucreaza si la dezvoltarea unui tip fundamental de echipament nou. De asemenea, poti alege modele de mese reci pizza pe baza dorintelor tale. Pizza buna se obtine numai din produse proaspete. Prin urmare, este atat de important sa retii masa cu functii utile, care combina o suprafata de lucru racita si camere frigorifice pentru depozitarea ingredientelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *