Meghan şi Harry reacţionează la criticile aduse…

Meghan şi Harry au negat în acest weekend, prin purtătorul de cuvânt, că serialul lor documentar, produs pentru Netflix, ar contrazice decizia lor de a se distanţa de obligaţiile lor regale.


Unii jurnalişti au considerat că serialul lor de pe Netflix, disponibil de miercuri, contrazice decizia de a se retrage din familia regală. Cuplul a reacţionat prin purtătorul de cuvânt.

„Declaraţia lor prin care au anunţat decizia de a se distanţa de familia regală nu menţionează nimic despre confidenţialitate şi subliniază dorinţa lor de a-şi continua rolurile şi îndatoririle publice”, a declarat Ashley Hansen pentru The New York Times.

„Ei decid să-şi împărtăşească povestea prin propriile cuvinte, iar tabloidele creează o poveste complet falsă, care apoi se răspândeşte prin articole şi prin opinia publică. Faptele sunt totuşi chiar acolo”. 

Un deputat conservator britanic, Bob Seely, a anunţat, de asemenea, săptămâna trecută că doreşte să depună un proiect de lege în parlament prin care Harry şi Meghan să nu mai deţină titluri regale.

Deputatul din Insula Wight a declarat că a decis asupra proiectului de lege cu mult înainte ca documentarul să fie lansat, spunând că declaraţiile publice ale lui Harry sunt „o problemă politică”, la doi ani după ce s-a despărţit de familia regală.

Acest serial, prin care ei îşi reglează conturile cu tabloidele britanice şi înfăţişează un Regat rasist şi intolerant, a atras critici în Regatul Unit.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *