Mesaj devastator de la Bruxelles. Cine se află în spatele lui Victor Ponta | NEWS 2.0

Răzvan Popa, europarlamentar PSD, a lansat, de la Bruxelles, un atac la adresa lui Victor Ponta! El i-a reamintit fostului său coleg că a ajuns în funcţiile pe care le-a deţinut, de-a lungul timpului, nu de cei care ”manevrează de la spate”, ci de ”membrii şi nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuţ” tras cu cheia”.

”#pisicuţacoperit

Partide ”noi”, metehne vechi şi urâte, cu iz de mahala…

Victor Ponta şi ProRomânia sunt o palmă dată românilor. Și asta doar dacă ne uităm la limbajul folosit de ”liderii” acestui aşa zis partid la adresa foştilor colegi, colegi care i-au susţinut în multele funcţii deţinute de-a lungul timpului. Nu, nu cei care-i manevrează de la spate i-au susţinut. Nu securiştii vechi şi noi, la ordinele cărora răspund, au alergat pentru ei în campanie şi le-au dat votul. Ci membrii şi nemembrii de partid, oameni care au crezut că Ponta e altceva decât un un ”acoperit”, un ”pisicuţ” tras cu cheia.

Realitatea este că Victor Viorel şi cu ai lui reprezintă exact esenţa a ceea ce nu ar mai trebui să existe în politică: trădare, oportunism şi manipulare.

Oricât de disperat ar fi cineva să obţină nişte voturi, astfel de apucaturi vechi şi urâte, securistoidale, exprimate cu ordin sau nu, nu pot fi scuzate şi cu atât mai puţin uitate.”, e mesajul lui Răzvan Popa.

 

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *