Mesajul emoționant al lui LeBron James după moartea lui Kobe Bryant – Ce promisiune a făcut – TeamBall

Moartea lui Kobe Bryant (41 de ani) și a fiicei lui de 13 ani, Gianna Maria, a șocat întreaga lume, în special pe apropiații baschetbalistului. Legendarul jucător a decedat duminică, 26 ianuarie, într-un accident de elicopter, iar LeBron James (35 de ani) a scris un mesaj de despărțire copleșitor, transmite Mediafax.

“Nu sunt pregătit, dar voi începe. Stau și încerc să scriu ceva, dar de fiecare de câte ori încerc încep să plâng gândindu-mă la tine (n.red. – Kobe Bryant), la nepoata Gigi și la prietenia/frăția pe care am avut-o. Ți-am auzit vocea duminică dimineață, înainte să plec din Philly înapoi în LA. Nu m-aș fi gândit nici într-un milion de ani că aceea va fi ultima noastră conversație. Ce naiba! Am inima frântă și sunt devastat, fratele meu! Omule, te iubesc, fratele meu mai mare.

Gândurile mele se îndreaptă către Vanessa și copii. Îți promit că voi continua ceea ce ai lăsat în urmă. Ai însemnat enorm pentru noi, mai ales pentru #LakerNation și este responsabilitatea mea să preiau totul și să merg mai departe!!

Te rog, dă-mi putere din Rai și veghează-mă!

Mai sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le spun, dar nu pot să fac asta acum pentru că nu pot să trec peste acest șoc! Până când ne vom întâlni din nou, fratele meu!! #Mamba4Life❤️#Gigi4Life”, a scris LeBron James, jucătorul echipei Los Angeles Lakers, pe contul lui de Facebook.

Potrivit ultimelor investigații, experții spun că prăbușirea elicopterului în care se aflau Kobe Bryant, fiica acestuia, Gianna Maria, dar și alte șapte persoane a fost cauzată de o greșeală a pilotului. Aceștia călătoreau pe o ceață densă, pilotul ar fi încercat să se întoarcă din drum, dar a evaluat greşit apropierea de culmile muntoase din zonă fără să încetinească viteza.

Pilotul ar fi coborât elicopterul pentru a ieși din zona de ceață, după care a urcat brusc de la 400 de metri la peste 600. El a crezut că a depășit toate culmile muntoase, dar a lovit una dintre ele, având o viteză mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *