Mesajul lui Florin Cîțu pentru primarul din Limanu! “Voi merge în Vama Veche” – Capital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că va merge în Vama Veche, aşa cum a promis, la fel cum va merge în orice staţiune din România, pentru a susţine turismul din ţara noastră. Reacţia lui Cîţu vine după ce primarul din Limanu, localitate de care aparţine Vama Veche, nemulţumit de alocările financiare ale CJ Constanţa către comuna sa, i-a transmis premierului să nu meargă în staţiune.

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, joi seară, la B 1 TV, ce părere are despre faptul că primarul din Limanu i-a recomandat să nu meargă în Vama Veche: ”Consiliul Judeţean nu este permierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”.

Florin Cîțu va merge în Vama Veche

Premierul a mai ţinut să precizeze că va merge la Vama Veche.

”Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România pentru că vreau să suţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a mai adăugat Cîţu.

Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, îi recomandă premierului Florin Cîţu să renunţe la ideea de a petrece o noapte în Vama Veche şi îi sugerează să se reorienteze în această vară spre Ciocârlia sau Aliman, precizând că acestea sunt localităţi care “îşi permit pâine şi sare din bani publici”.

Primarul din Limanu este nemulțumit

Primarul este nemulţumit de faptul că alocarea dată de Consiliul Judeţean Constanţa comunei sale este de 25.000 de lei

„Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni (…) 25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!

Este aceasta o Românie normală? Este asta o dovadă de guvernare corectă sau management profesionist? Nu! Nicidecum! Suntem conștienți că este doar o răfuială politică, o metodă din vremuri de tristă amintire, folosită doar de oameni cu caractere îndoielnice atunci când vor să demonstreze o poziție de forță!”, a transmis Daniel Gheorghe Georgescu.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

NEWS 2.0
www.news20.ro

spot_imgspot_img