Mesajul lui Nelu Tătaru de Ziua Mondială a Sănătății: Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă. Împreună vom trece peste această provocare – Coronavirus

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​”Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioadă, dar am convigerea că împreună vom trece și peste această provocare. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze și să își adune forțele atunci când a fost nevoie”, este mesajul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de Ziua Mondială a Sănătății.

Nelu Tătaru mai spune că „fiecare viață salvată contează”, iar „România are nevoie de noi!”.

Ministrul Sănătății le transmite un „gând de apreciere și încredere colegilor mei de breaslă, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, Ministerul Sănătății şi care fac posibilă funcţionarea acestora în aceste zile în care cu toții suntem greu încercați”.

„Anul acesta salutăm activitatea asistenților medicali și moașelor și vreau să subliniez rolul vital pe care aceștia îl joacă în menținerea sănătății cetățenilor noștri, în special în acest timp”, mai spune ministrul Sănătății.

„Ne dorim deschiderea sistemului sanitar românesc către lume. Considerăm că pacienții români trebuie să fie în centrul sistemului și au dreptul la tratamente de ultimă generație la fel ca cele asigurate pacienților din Europa, iar cadrele medicale merită condiții de lucru, similare cu cele asigurate în țările dezvoltate ale lumii.
Facem eforturi constante pentru a atinge aceste deziderate, umăr la umăr- autorități și societate”, încheie Nelu Tătaru.

spot_imgspot_img