Metoda găsită de o americancă pentru a obține bani de la părinții săi. Ea a fost arestată în India

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Poliția din capitala Indiei, Delhi, a arestat o americancă pentru că și-ar fi înscenat propria răpire, pentru a obține bani de la părinții săi, scrie BBC.

DolariFoto: Elizabeth Crego / Panthermedia / Profimedia Images

Femeia de 27 de ani – fiica unui fost ofițer de armată și absolventă a unei facultăți din SUA – și-a simulat răpirea pentru a-și „șantaja” părinții să îi trimită bani după ce rămăsese fără numerar, conform poliției.

Femeia a ajuns în India în 3 mai, potrivit presei locale, iar în 7 iulie și-a sunat mama, căreia i-a spus că a fost agresată de un bărbat, potrivit BBC, care citează NDTV.

Poliția din Delhi a început să investigheze unde se află tânăra după ce Ambasada Statelor Unite le-a transmis o plângere din partea familiei acesteia. Autoritățile au urmărit adresele IP de la care femeia trimisese un e-mail către serviciile de asistență pentru cetățenii americani și si-a sunat mama printr-un apel video, a relatat ziarul Indian Express. Tânăra a susținut că este ținută cu forța într-un loc neidentificat și că a fost abuzată.

În timpul cercetărilor, a fost depistat și arestat și un bărbat de 31 de ani din Nigeria, care le-a dezvăluit anchetatorilor că femeia stă într-un apartament din Noida, la periferia orașului Delhi. Poliția a spus că femeia, care este din Washington DC, l-a cunoscut pe bărbat prin Facebook și a stat cu el de când a ajuns în India. De asemenea, autoritățile au stabilit că viza femeii și pașaportul bărbatului erau expirate.

Potrivit comisarului adjunct al Poliției din New Delhi, Amrutha Guguloth, tânăra a recunoscut în fața anchetatorilor că și-a înscenat răpirea pentru a-și șantaja părinții.

spot_imgspot_img