Ministrul Educaţiei anunţă că fiul său s-a infectat cu coronavirus la petrecerea de Revelion – Coronavirus

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că fiul său, student, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, după ce a participat la o petrecere de Revelion, relatează News.ro. ”Este vaccinat, a purtat mască tot timpul, cu o singură excepţie, în noaptea de Revelion şi a contactat virusul”, a spus Cîmpeanu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, luni seară, că fiul său s-a infectat cu coronavirus în urma participării la o petrecere de Revelion.

”Este student (…) A luat boala, nu la şcoală, într-o petrecere de Revelion în care mai mulţi studenţi… el a purtat mască, mi-a spus că tot timpul, cu excepţia nopţii de Revelion”, a declarat Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

Ministrul Educaţiei a precizat că fiul său este vaccinat şi nu a avut simptome.

”Este vaccinat complet şi, totuşi, încă o explicaţie pentru a ne concentra pe numărul de paturi destinate pacienţilor COVID. Este vaccinat, a purtat mască tot timpul, cu o singură excepţie, în noaptea de Revelion şi a contactat virusul. Nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat corect în izolare, şi-a terminat perioada de izolare şi a mers la facultate”, a declarat Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu a mai precizat că virusul a fost depistat când fiul său a făcut testul pentru ”o altfel de problemă”.

”De asta e bine să fie testele generalizate, a mers pentru o cu totul altfel de problemă, nu ave nicio legătură cu Covid şi cu simptomele, a trebuit să facă testul şi la test a fost rezultat pozitiv”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

spot_imgspot_img