Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fotografiat fără mască pe holurile Parlamentului / Răzvan Cherecheș: Sunt profund șocat – Esential

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. Fostul consilier din Ministerul Sănătății Răzvan Cherecheş a distribuit știrea, declarându-se “profund şocat”.

Conform sursei citate, Voiculescu a fost surprins aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS. În timp ce se îndrepta către acest birou, reporterii Știrilor Pro TV au încercat să obțină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătății – care între timp își pusese masca – și-a continuat drumul, refuzând să stea de vorbă cu ei.

Expertul în politici de sănătate publică Răzvan Cherecheș a distribuit știrea, cu mesajul:

  • “sunt profund șocat!
  • este inadmisibil ca ministrul sănătății să dea un astfel de exemplu în plin val 3, cu secțiile de terapie intensivă aglomerate, cu restricții majore (unele exagerate – vezi ora 18:00 pentru supermarketuri)!
  • nu am cuvinte …”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *