Miracole de transformare cu sampon pentru par gras

0
sampon pentru parul gras

Este important sa intelegi ca nu exista un sampon universal pentru parul gras. Parul gras se lipeste in suvite, nu-si mentine volumul, este greu de coafat, nu arata elegant si se ingrasa rapid dupa spalare din diverse motive. Producerea de sebum este stimulata de hormonii sexuali masculini androgeni. Dar, pe langa androgeni, activitatea glandelor sebacee este activata si de hormonul cortizol si de aceea, parul devine gras pe fondul stresului si grijilor severe. De asemenea, ingrijirea gresita, cum ar fi coafarea termica, nerespectarea tehnica de spalare, utilizarea sampoanelor agresive, il deterioreaza si mai mult. Pentru parul gras ai nevoie de un sampon pentru par gras profesional care poate rezolva aceasta problema neplacuta.

Cum sa nu gresesti in alegerea samponului?

Un sampon bun profesional pentru par gras curata calitativ scalpul si parul de excesul de sebum, dar in acelasi timp nu incalca stratul hidrolipidic, ci actioneaza cu blandete. Avand in vedere ca exista diferite motive pentru care parul se ingrasa, femeile, barbatii si adolescentii vor trebui sa-si caute samponul ideal. Mijloacele care rezolva eficient problema grasimii la unii oameni, pot fi complet ineficiente pentru altii. Uneori trebuie sa alegi sampoane cu diferite substante si mecanisme de actiune. In compozitia unui sampon par gras exista substante care absorb excesul de sebum, componente de reglare a sebumului, componente cu activitate antifungica, deoarece este activata microflora antifungica.

Efectul parului perfect spalat

Samponul poate fi numit bun daca dupa aplicarea lui se simte efectul parului perfect spalat, dupa uscare parul straluceste si isi pastreaza volumul, iar scalpul nu este iritat. Pentru a oferi o astfel de ingrijire, samponul pentru par gras nu ar trebui sa contina produse chimice, cu ingrediente hranitoare din extracte naturale si uleiuri hranitoare. Adesea, la astfel de sampoane sunt adaugate componente antimicrobiene si tanice. De fapt, nu parul este gras, ci scalpul. Pe el se afla glandele sebacee, care sintetizeaza grasimea. Cauzele formarii in exces de grasime se pot afla in planul ereditatii, al nutritiei, al nivelurilor hormonale. Daca activitatea glandelor sebacee se datoreaza unei diete necorespunzatoare, este important sa o normalizezi.  

Estetica nu este mai putin importanta, ceea ce te obliga sa cauti produse cosmetice competente pentru ingrijirea parului gras. Samponul este doar unul dintre mijloacele complexului, dar rolul sau este greu de supraestimat. Curata bine parul si pielea, fara a usca excesiv si fara a activa glandele sebacee. Intrucat scalpul gras este foarte sensibil si „intotdeauna pregatit” pentru iritatii, alergii si mancarimi, samponul trebuie sa fie in acelasi timp bland, hipoalergenic, fara a-si pierde calitatile de curatare. Un sampon profesional pentru par gras este plin de extracte de plante, folosind o compozitie speciala de uleiuri naturale. Un sampon profesional pentru par gras este cu adevarat capabil sa creeze miracole de transformare.

Comanda-ti chiar acum samponul profesional de pe https://beautyoneshop.ro/pentru-par-gras-529.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *