Modalitati de a readuce pasiunea intr-o relatie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fiecare isi doreste pasiune in relatia lor. Vor sa simta o legatura si un sentiment de intimitate si aventura cu partenerul. Dar uneori conexiunea dispare si relatia sufera. Ce poti face pentru a recupera ceea ce ai avut? Cum puteti aborda lipsa de pasiune intr-o relatie? Nu vrei sa arunci tot ce ai muncit atat de mult – aceasta este o persoana pe care o iubesti! Deci, cum descoperi cum sa readuci pasiunea in relatia ta?

Cand abordati de ce nu exista pasiune in relatia dvs., trebuie sa va cercetati mai intai si sa gasiti un motiv clar. Care este cauza stagnarii? Poate traiesti confortabil alaturi de partenerul tau, dar iti lipseste un sentiment de implicare emotionala profunda. Relatia este in regula – si asta este. Sau poate amandoi renuntati la a depune efortul pentru care il obisnuiai, deoarece esti atat de ocupat cu cariera, copiii si alte obligatii. Oricare ar fi cauza, nu exista pasiune, nici mai multa emotie si nici o crestere.

De unde vii, ce ai de gand sa iti dai seama cum sa recuperezi pasiunea in relatia ta?

Cand s-a oprit asta si de ce? Ce este pasiunea intr-o relatie daca nu este in desfasurare?

La inceputul relatiei tale, ai obtinut dragoste si fericire, deoarece ai fost pe deplin, indubitabil angajat sa indeplinesti nevoile partenerului tau! Si ghici ce? Simteai un nivel profund de bucurie si implinire, in ciuda intregii munci, pentru ca devotamentul tau extraordinar facea partenerul tau fericit si construiai o legatura de durata si profunda. Aceste emotii pozitive puternice pe care le-ati simtit au fost reflectate inapoi la partenerul dvs. si ca impartasirea le-a facut si mai pozitive.

Daca acum te intrebi cum sa recuperezi pasiunea in relatia ta, inseamna ca ai pierdut devotamentul si energia care initial erau acolo si emotiile negative incep sa le inlocuiasca pe cele pozitive. Cum sa-l recuperezi? Relatia ta este condamnata?

Crearea relatiei pe care o doresti si merita depinde de nivelul tau de angajament fata de un rezultat dorit. Aveti claritate in ceea ce doriti? Cu claritate se concentreaza si, odata ce te concentrezi, creierul tau va fi ca o racheta. Dar, claritatea si concentrarea depind de starea ta. Inainte sa va puteti gandi sa creati relatii implinite , trebuie sa va stapaniti.

Dupa ani de cercetare a ceea ce functioneaza pentru a ajuta cuplurile sa-si reinvie relatiile, inclusiv sexul, ideea ca adaugarea de lucruri noi in viata voastra sexuala este secretul pentru a renaste o relatie. Listele de jucarii sexuale, sugestiile pentru sexul dur. Si scenariile pentru jocul de rol sunt interminabile – de la rolul unei asistente la cel al unei escorte de lux. Dar in cele din urma, stim cu totii ca exista intr-adevar doar atat de multe modalitati de ,,a reaprinde flacara”. Cautarea constanta a noutatii nu trebuie sa esueze.

Cand vine vorba de readucerea pasiunii intr-o relatie, o parte a problemei este ca nu am inteles foarte bine pasiunea pentru a incepe. Cei mai multi dintre noi incercam sa readucem pasiunea in relatiile noastre la un nivel gresit – la suprafata. Dar exista un motiv pentru care avem impulsul instinctual de a eticheta sexul ca ,,a face dragoste”: Pasiunea implica conexiune emotionala pe langa jocul erotic.

Conexiunea senzuala, fara ca ea sa fie concentrata pe,, a face sex „este, de asemenea, vitala. Femeia trebuie sa fie atinsa si inghesuita, mangaiata si relaxata inainte ca excitatia ei sa inceapa sa se agite. Prea adesea, barbatii fiind in mod natural tranzactionali sau orientati spre scopuri inseamna ca sar tot pasul important. Fara atingerea completa a corpului, dorinta unei femei este dificila sa se agite.

spot_imgspot_img