646x404-7

Hanoracul este un articol foarte des purtat, acesta fiind alegerea de care se bucura in principal adolescentii. Cu toate acestea insa, multa lume poarta hanoracul peste un tricou, de aceea, pentru a scoate cu adevarat in evidenta potentialul acestuia, va trebui sa tineti cont de cateva lucruri. In primul rand, este mai bine sa nu purtati hanorace pentru barbati cu imprimeu sau cele care au tot felul de artificii. Hanoracul este avantajos datorita faptului ca este un element de layering, acesta oferind o pata de culoare purtatorului.

De asemenea, hanoracul mai reuseste sa transforme cu usurtinta o tinuta intr-una sport sau daca doriti, in una casual. El arata excelenta daca purtati cravata sau papion, iar daca este ales cum trebuie, hanoracul va oferi un look ingrijit. Hanoracul a fost creat pentru prima data in Statele Unite ale Americii, in anii 30 pentru muncitorii de pe docuri, acestia fiind nevoiti sa faca fata frigului. Prin anii 70, hanoracul a devenit mai popular in special in randul tinerilor. In aceasta perioada a luat avant si cultura hip-hop, ea fiind responsabila pentru popularizarea acestui articol.

In anii 90 hanoracul a inceput sa faca parte din stilul vestimentar urban, acesta fiind purtat de tineri in special, dar si de anumite rase, el devenind un simbol in ceea ce priveste unitatea. Acesta a inceput sa fie purtat de oameni din toate categoriile sociale, dar si de toate varstele. In ziua de azi, orice brand de imbracaminte produce hanorace pentru barbati, copii, dar si pentru femei. Hanoracul trebuie asadar sa iasa in evidenta prin doua lucruri si anume prin confort si prin caldura. Nu este deloc dificil sa alegeti un hanorac potrivit, acesta adaptandu-se cu usurinta oricarei siluete sau structuri.

Hanoracul este o optiune excelenta in special la inceputul toamnei, el fiind util pe tot parcursul sezonului rece. Poate fi asociat cu jeansii, dar si cu pantalonii de stofa, alaturi de bocanci sau pantofi sport. Un hanorac poate sa fie chiar si un fashion statement, de aceea puteti sa-l aveti in vedere, astfel incat sa iesiti in evidenta. Alegand un astfel de articol vestimentar, nu inseamna ca veti neglija ultimele trenduri in moda. Hanoracul este asadar potrivit pentru o multime de situatii. El poate fi perfect asociat de exemplu intr-o tinuta de serviciu cu adevarat deosebita. El va va proteja in acelasi timp si de frig, oferindu-va un confort sporit. Poate fi purtat sub o jacheta mai groasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *