Mogulul presei Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall divorțează / Este al patrulea divorț al lui Murdoch (91 de ani)

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mogulul presei Rupert Murdoch și actrița Jerry Hall vor divorța, scrie New York Times, citând două persoane apropiate cuplului. Cei doi se căsătoriseră în centrul Londrei în martie 2016.

Rupert MurdochFoto: Wikimedia Commons

Divorțul lui Murdoch, cel de-al patrulea, este puțin probabil să modifice structura afacerilor în care acesta deține participații, care includ Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel și editorul Wall Street Journal.

Murdoch, în vârstă de 91 de ani, controlează News Corp și Fox Corp printr-un trust de familie cu sediul în Reno, Nevada, care deține aproximativ 40% din acțiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.

Bryce Tom, un purtător de cuvânt al lui Murdoch, a refuzat să comenteze.

Miliardarul, a cărui valoare netă este estimată la 17,7 miliarde de dolari, a construit un imperiu mediatic, cu active pe tot globul. El a vândut studiourile de film și televiziune Fox și alte active către Walt Disney Co într-o afacere de 71,3 miliarde de dolari încheiată în martie 2019.

Murdoch a fost căsătorit anterior cu antreprenorul Wendi Deng, de care a divorțat în 2014, după 14 ani de căsnicie. Au două fiice.

S-a despărțit de a doua sa soție, Anna Murdoch Mann, o jurnalistă scoțiană cu care a avut trei copii, în 1999.

El și prima lui soție, Patricia Booker, o fostă însoțitoare de zbor cu care avea o fiică, au divorțat în 1966.

spot_imgspot_img