„Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, cu…

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Filmul de animaţie „Puss in Boots: The Last Wish/ Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, regizat de Joel Crawford şi Januel Mercado, cu Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman care şi-au împrumutat vocea personajelor, a debutat pe prima poziţie la box office-ul românesc de weekend cu venituri de 1.471.222 de lei.


Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăzneţul haiduc Motanul încălţat descoperă că pasiunea lui pentru pericol şi nesocotirea faţă de siguranţă şi-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieţi ale sale, deşi a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieţi îl va trimite pe Motanul încălţat în cea mai mare aventură de căutare de până acum. Filmul a fost văzut de 57.614 de spectatori. 

„Violent Night/ Crăciun de coşmar”, cu David Harbour în rolul lui Moş Crăciun, a coborât un loc în al doilea weekend de la lansare, generând venituri de 391.220 de lei. 

„Black Panther: Wakanda Forever/ Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna” a acumulat 300.297 de lei în al cincilea weekend de la lansare, după ce a coborât pe locul trei în clasament. 

Drama „Man of God/ Omul lui Dumnezeu”, care prezintă patimile Sfântului Nectarie din Eghina, a urcat un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut în săli de 10.071 de spectatori şi a avut încasări 246.246 de lei. 

Filmul românesc „Teambuilding” a coborât trei locuri, până pe şase, în al 11-lea weekend de la debut, generând venituri în weekend de 211.354 de lei. În total, filmul a depăşit încasări de 4,5 milioane de dolari. 

Animaţia „Strange World/ O lume ciudată”, cu Jake Gyllenhaal, Alan Tudyk, Dennis Quaid, Lucy Liu, Gabrielle Union în rolurile principale, a coborât pe şase, în al treilea weekend de la lansare, cu încasări de 146.962 de lei. 

Drama „Call Jane/ Reţeaua Jane”, cu Elizabeth Banks, Sigourney Weaver în rolurile principale, a debutat pe locul şapte, generând venituri de 126.606 de lei. 

Clasamentul românesc este completat de: „The Menu/ Meniul” – 126.066 de lei, „Teddy’s Christmas/ Crăciunul ursuleţului Teddy” – 98.211 de lei, şi „Cairo Conspiracy/ Conspiraţie la Cairo” care a debutat pe zece cu încasări de 48.361 de lei. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img