Motive pentru care serverele refurbished ofera o valoare deosebita

servere rack refurbished

Daca lucrati in domenii bazate pe oferirea serviciilor cloud, cele de internet, dar si diverse alte servicii, atunci veti avea nevoie de niste servere care sa vina in intampinarea nevoilor voastre si sa va ofere performantele de care aveti nevoie. Puteti asadar avea in vedere serverele refurbished. Exista asadar posibilitatea de a achizitiona servere folosite care au fost dezafectate de alte centre si care pot fi folosite in continuare pentru o munca similara.

Serverele refurbished pot oferi cateva solutii excelente pe care le puteti avea in vedere. Un centru de date foloseste un astfel de server foare aproximativ 2 sau 3 ani, pana in momentul in care le schimba pentru a le inlocui cu cele mai noi servere de pe piata.

Pentru a nu fi nevoiti si voi sa faceti acelasi lucru, este recomandat sa aveti in vedere aceste servere refurbished, ele fiind practic servere care ajung pe piata, ele provenind de la marile companii. Imediat dupa verificarile de rigoare, acestea sunt modificate astfel incat sa dea randamentul cel mai bun si sa poata fi achizitionate ca noi.

Costurile reduse reprezinta un motiv important pentru care multe companii opteaza pentru aceste produse refurbished. Puteti gasi oferte excelente la server de vanzare refurbished la un pret mult mai mic decat daca v-ati orienta catre unul nou.

Nu va avea rost asadar sa platiti foarte mult pentru un astfel de server, avand in vedere ca puteti lua unul refurbished, el avand o garantie de doi ani si pe langa aceasta garantie, in cele mai multe dintre cazuri, veti putea sa o prelungiti pana la 5 ani cu o suma in plus. Cand cumparati asadar o cantitate mai mare de servere pentru firma voastra, veti face economii serioase daca va veti orienta catre produsele refurbished.

Din punctul de vedere al performantei, aceste produse functioneaza la fel ca in cazul produselor noi. Uneori se intampla chiar ca ele sa functioneeze chiar si mai bine decat in cazul acestor produse. Serverele refurbished reusesc asadar, in cele mai multe dintre situatii sa fie capabile de performantele care se obtin cu serverele noi si chiar sa depaseasca aceste performante.

Un alt lucru de avut in vedere este ca acestea se vor potrivi nevoilor voastre. Le veti putea personaliza in functie de nevoile pe care le veti avea si veti vedea ca in acelasi timp veti economisi si niste bani. Este mai usor sa obtineti servere personalizate care sa corespunda nevoilor voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *