Nadia Comăneci, mesaj după retragerea Larisei Iordache: „Ai fost și vei rămâne o inspirație” – Alte sporturi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​Fosta gimnastă Nadia Comăneci a felicitat-o pe Larisa Iordache, printr-un mesaj postat pe Facebook, după ce sportiva în vârstă de 25 de ani și-a anunțat retragerea din activitate.

„Felicitări, dragă Larisa Iordache pentru întreaga carieră şi pentru omul care eşti. Ai fost și vei ramane o inspirație pentru noua generație de gimnaste” – Nadia Comăneci.

Larisa Iordache şi-a anunţat joi retragerea din activitatea sportivă la 25 de ani. Gimnasta a precizat, într-un mesaj postat pe Facebook, că este împăcată şi mulţumită cu alegerea făcută şi că din 2022 va începe un nou capitol.

“Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

Azi inchei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegrea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap si tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea.

Aş vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica!

Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea” – Larisa Iordache.

Larisa Iordache are în palmares 24 de medalii la competiţiile internaţionale printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Ea a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

spot_imgspot_img