NEAMȚ: Accident rutier cu victimă – șoferul a adormit la volan

Foto caracter ilustrativ

La data de 5 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 12 C, în localitatea Ticoș-Floarea, soldat cu rănirea unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 65 de ani, din București, conducea un autoturism pe DN 12 C, în localitatea Ticoș-Floarea, din direcția Lacu Roșu – Bicaz, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din Vrancea, care era oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, pe același sens de mers. Din impact, autoturismul în cauză a fost proiectat într-un alt autoturism, aflat în fața sa, condus de un bărbat, de 58 de ani, din Cluj.

Din evenimentul rutier a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 51 de ani, din Piatra Neamț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Vrancea. Victima a fost preluată și transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *