Newcastle United, prima reacție după ce Sandro Tonali a fost implicat într-un scandal de pariuri sportive

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sandro Tonali se află în centrul unui scandal uriaș care a zguduit fotbalul italian. Jucătorul lui Newcastle este acuzat că a pariat pe mai multe meciuri în perioada când evolua pentru AC Milan și riscă să fie suspendat pentru cel puțin un an.

Sandro TonaliFoto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sandro Tonali a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc

Sandro Tonali a părăsit în aceste zile cantonamentul naționalei Italiei, alături de Nicolo Zaniolo, după ce procurorii au descins la Coverciano și au purtat discuții cu cei doi în contextul unui scandal uriaș de pariuri în fotbalul italian.

Recent, Tonali a confirmat că este dependent de jocurile de noroc, însă a precizat că nu a pariat niciodată pe meciuri de fotbal, mai ales pe cele ale Milanului.

După ce a plătit chiar în această vară suma de 70 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Tonali, clubul Newcastle a reacționat cu privire la scandalul în care este implicat italianul.

„Newcastle United poate confirma că Sandro Tonali este supus unei anchete de către Parchetul italian și Federația Italiană de Fotbal (FIGC) în legătură cu activitatea ilegală de pariuri.

Sandro se angajează pe deplin în anchetă și va continua să coopereze cu toate autoritățile relevante. El și familia lui vor continua să beneficieze de tot sprijinul clubului.

Din cauza acestui proces în desfășurare, Sandro și Newcastle United nu pot oferi alte comentarii în acest moment.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

spot_imgspot_img