Neymar a vorbit despre viitorul său la PSG, după ce președintele clubului a afirmat că nu mai vrea „sclipici și bling-bling”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

În ciuda numeroaselor speculaţii despre viitorul său la PSG, brazilianul Neymar şi-a exprimat sâmbătă dorinţa de a continua la campioana Franței în acest sezon, informează AFP.

NeymarFoto: DPPI/Jean-baptiste Autissier/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neymar vrea să rămână la PSG

„Vreau să rămân la club. Până acum, clubul nu mi-a spus nimic, aşa că nu ştiu ce planuri are pentru mine”, a declarat atacantul după victoria cu 3-0 împotriva lui Urawa Red Diamonds, într-un meci din cadrul turneului de presezon al lui PSG în Japonia, potrivit Agerpres.

Viitorul lui Neymar, care a ajuns la Paris în 2017 de la FC Barcelona pentru suma record de 220 de milioane de euro, face obiectul multor zvonuri după numirea directorului sportiv Luis Campos şi a antrenorului Christophe Galtier, şi după ce preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a spus că „nu mai vrem sclipici, bling-bling, e sfârşitul paietelor”.

Neymar, care vine după un sezon foarte dezamăgitor la Paris (13 goluri şi 8 pase decisive în 28 de meciuri în toate competiţiile), şi-a prelungit anul trecut contractul până în 2025 şi a activat două clauze ce îi permit să-şi extindă contractul cu încă doi ani, până în 2027, potrivit L’Equipe.

Întrebat puţin mai devreme despre viitorul lui Neymar, Christophe Galtier a explicat că jucătorul i se pare „foarte fericit” după reluarea antrenamentelor, însă a rămas evaziv în legătură cu viitorul brazilianului la Paris.

„Nu ştiu ce se va întâmpla într-un viitor apropiat la închiderea perioadei de mercato. E anunţat că pleacă, e anunţat că rămâne, n-am discutat cu ‘Ney’ despre acest aspect. Dar nu mi se pare deranjat de ceea ce poate spune lumea despre el şi situaţia lui la club, văzând bucuria cu care se antrenează şi joacă”, a declarat Galtier.

A doua zi după numirea sa, Galtier a spus că vrea Neymar să rămână la PSG.

„Evident că doresc ca Neymar să rămână, fiindcă atunci când sunt jucători de clasă mondială, e mai bine să fie ai tăi decât adversari”, a spus tehnicianul pe 5 iulie.

spot_imgspot_img