Nicușor Dan, după ce un autobuz Otokar a luat foc în mers: Nu e normal, dar totuşi nu este ceva care să ne îngrijoreze

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi seară, că trebuie analizat ce a dus la incidentul în care un autobuz STB a luat foc în mers, pentru a nu fi pusă în pericol siguranţa cetăţenilor, dar a precizat că ”nu trebuie să ne impacientăm”/ Edilul a subliniat că „nu este normal” ce s-a întâmplat, „dar totuşi nu este ceva care să ne îngrijoreze”.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / George Calin

Nicuşor Dan a fost întrebat, marţi seară, la B 1 TV, despre autobuzul STB care a luat foc în mers.

”Trebuie să înţelegem ce s-a întâmplat acolo ca să nu punem în pericol oamenii. Totuşi, nu ar trebui, în opinia mea, să ne impacientăm. Sunt autobuze care circulă în Bucureşti deja de mai bine de trei ani. Deci sunt 400 de autobuze care circulă de trei ani, probabil că ele au făcut împreună de ordinul 15 milioane de kilometri”, a declarat primarul general, potrivit News.ro.

Acesta a precizat că ”nu e normal să apară un incendiu la un autobuz în mers, dar totuşi nu este ceva care să ne îngrijoreze”.

”O să vedem care a fost cauza punctuală aici. Poate că au fost nişte reparaţii care n-au fost bine făcute. O să ne spună specialiştii care se vor uita”, a adăugat primarul general.

Marţi, la ora 4.20, un autobuz al liniei N521 (121) fost distrus într-un incendiu, iar o comisie tehnică a STB verifică cauzele defecţiunii care au dus la aprinderea motorului.

”Din dispoziţia directorului general, pentru siguranţa călătorilor se fac verificări tehnice suplimentare (faţă de cele zilnice obligatorii) pentru toate autobuzele marca Otokar. Asigurăm călătorii ca acest incident este izolat şi sunt luate măsuri tehnice suplimentare pentru a preveni astfel de situaţii”, a transmis STB.

spot_imgspot_img