Nicușor Dan: Transportul public din București este oficial și pe hărțile Google / Într-o primă etapă, se afișează planificarea curselor – Administratie Locala

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google, unde pot fi găsite variantele de transport public pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, inclusiv programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni. El arată că, într-o primă etapă, se afişează planificarea curselor.

“De azi transportul public din Bucureşti este oficial şi pe hărţile Google! Oricine intră pe Google Maps şi vrea să vadă cum ajunge dintr-un loc în altul folosind transportul public va primi informaţiile dorite integrate în această aplicaţie. Pot fi găsite variantele de transport public pentru toată regiunea Bucureşti – Ilfov, incluzând aici transportul STB, STV, cel spre Chitila şi Buftea, dar şi programul metroului şi al trenurilor de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni”, a arătat Nicuşor Dan, duminică, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, datele pentru transportul public la suprafaţă sunt preluate automat de pe serverele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (TPBI), iar într-o primă etapă se afişează planificarea curselor.

“Ulterior, vom afişa în timp real funcţionarea mijloacelor de transport public, pentru ca bucureştenii să-şi poată planifica exact timpii de deplasare folosind harta direct de pe telefonul mobil”, a precizat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *