Noi deblocăm repede orice tip de ușă!

Deblocariusibrasov.ro este site-ul de prezentare al unei importante firme din orașul Brașov care oferă servicii profesionale, inclusiv în regim de urgență, pentru persoanele care au nevoie de deblocarea ușilor de la locuință sau de la birou.

Deoarece este vorba despre o firmă cu adevărat profesionistă, sunt puse la dispoziție următoarele tipuri de servicii suplimentare care costă doar 50 de lei: intervenții în weekend, intervenții după orele de program, intervenții în afara localității și achiziții de materiale.

Care sunt cele mai importante servicii de deblocări uși Brașov?

Firma Deblocariusibrasov.ro vă oferă servicii de deblocari usi metalice , deblocări uși termopan, deblocări uși lemn, înlocuire mânere ușă, înlocuire broască, înlocuire butuc, reparații broască, securizare uși, etc. Tarifele nu sunt deloc mari și variază între 100-120 de lei. Sunt toate postate pe site-ul de prezentare și pot fi vizualizare de oricine în orice moment.

Cum se realizează deblocarea unei uși?

Mai mult de 90% din intervenții sunt fără daune suplimentare. Acest lucru este realizabil, cu atât mai mult, dacă specialiștii vor fi chiar ajutați de proprietarii de locuințe. Nu trebuie forțate sau bruscate ușile blocate, nu trebuie introduse obiecte ascuțite în interiorul butucului, nu trebuie folosită ranga, nu trebuie scoasă ușa din balamale.

Pașii obligatorii pentru o deblocare de succes sunt următorii:

  1. Sunați la numărul de telefon 0790.999.998
  2. Spuneți persoanei care va răspunde ce problemă aveți
  3. Așteptați mașina de intervenție și echipa mobilă
  4. Deblocarea a fost finalizată, puteți intra din nou în locuință

Este foarte adevărat ca uneori lucrurile se pot complica și, probabil, va fi nevoie de reparații suplimentare. Acest lucru, însă, nu se întâmplă des!

Servicii profesionale de deblocări uși auto

Aceeași firmă vă oferă inclusiv posibilitatea de a beneficia și de servicii profesionale de deblocări uși auto și reparații și deblocări contacte auto. Specialiștii firmei Deblocariusibrasov.ro sunt foarte experimentați și vor reuși să deblocheze ușile mașinii dumneavoastră fără a distruge portiera mașinii și fără a crea daune suplimentare pot genera costuri mai mari. Echipele mobile intervin și în această situație repede, oriunde ar fi mașina dumneavoastră. Serviciile sunt disponibile și după orele de program și în timpul weekend-ului, precum și în afara orașului Brașov. Tarifele extra sunt mici, 50 de lei pentru intervențiile în primele două cazuri, spre exemplu. Pentru intervențiile în afara localității trebuie să discutați cu unul din reprezentanții companiei, deoarece contează distanța până la locul unde va fi nevoie să se realizeze deplasarea echipelor de intervenție.

Numărul de telefon la care puteți solicita informații suplimentare este același, 0790.999.998. Oferta companiei mai include, în afară de serviciile de deblocari usi Brasov și deblocări auto,  servicii profesionale de deblocări seifuri. Pot fi seifuri personale sau seifuri profesionale pentru firme mari. În majoritatea situațiilor, deblocările sunt realizate fără daune suplimentare. Dacă, însă, defecțiunea este foarte gravă, chiar dacă seiful va fi deteriorat, conținutul se va recupera integral, fără probleme. În oricare dintre situațiile dificile în care vă veți afla, nu ezitați să solicitați totuși părerea specialiștilor acestei firme. Soluțiile pot fi foarte convenabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *