Noroc sau Experienta? Cum se castiga la pariuri

Date:

bani-ron

Probabil că fiecare împătimit al pariurilor sportve s-a întrebat cel puţin o dată cum să câştigi mai des, mai mult, la pariuri. Este vorba de purul noroc sau de experienţă şi ştiinţă. Ei bine, pe parcursul acestui articol vom încerca să stabilim cum stă treaba din acest punct de vedere şi totodată, îţi vom oferi şi câteva reguli de care să ţii cont pentru a înregistra câştiguri cât mai dese.

De ce să ţii cont prima dată

Trebuie să ştii de la început că nu există vreo regulă sau vreun sfat de aur care să îţi garanteze profitul zi de zi, lună de lună, etc. Nu va fi vreodată un parior care să fie mereu pe plus, indiferent ca pariază la Superbet sau Unibet Pariuri Sportive. Nici nu va exista vreun parior care să nu înregistreze vreodată şi eşecuri, iar, dacă vreodată cineva ţi-a spus acest lucru, mai mult ca sigur că te-a minţit.

Până că şi tipserii profesionişti ajung să înregistreze pierderi şii să aibă săptămâni sau luni în care pierderile să fie mai mari decât ceea ce au câştigat, deşi nu este deloc recomandat ca atunci când înregistrezi deja prea multe pierderi să continui să pariezi.

Aşadar, după cum am menţionat şi ceva mai sus, trebuie să reţii că nu este ceva sau cineva care să îţi garanteze profitul vreodată, deoarece totul ţine şi de puţin noroc, dar şi de experienţa pe care o ai.

Reguli în ceea ce ţine parierea

Prima şi cea mai importantă regulă atunci când începi să pariezi online ţine de administrarea banilor şi de planul pe care l-ai stabilit. Aşadar, trebuie să îţi aloci lunar o “bancă”. Trebuie să reţii faptul că această bancă nu trebuie să depăşească vreodată 10% din veniturile totale pe care le înregistrezi într-o lună.

Totodată, trebuie să ai un plan, o strategie, pe care să o aplici pentru a încerca să înregistrezi profit. Nu vorbim în special de strategiile de pariere cât de strategiile de a-ţi aloca banii după unele sfaturi şi reguli.

Regula numărul 2: niciodată să nu pariezi  prea mult. O altă regulă cel puţin la fel de importantă ca şi prima este aceea de a nu încerca niciodată să pariezi prea mult, să nu încerci vreodată să pariezi mai mult decât ţi-ai putea permite.

Pariurile trebuie să fie întotdeauna o simplă relaxare şi distracţie. Evident, în timp ar putea să devină o investiţie, însă în principiu trebuie să rămână doar o delectare.

Aşadar, niciodată nu există ceva sau cineva care să îţi poată aduce câştiguri. Totul depinde de felul în care studiezi evenimentele pe care vrei să pariezi, deci de experienţa fiecărui parior. Pe lângă experienţa pe care o ai, mai trebuie să ai şi un gram de noroc, să fie ziua ta norocoasă. Evident, experienţa îţi va creşte exponenţial şansele de câştig însă nu îţi poate garanta vreodată câştigul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related