Noul model de maturator stradal Tuchel Plus 590 la preturi promotionale

Plus 590_3

Fiecare comunitate trebuie sa acorde o atentie sporita curateniei stradale, mai ales in contextul in care numarul locuitorilor si al masinilor sunt in continua crestere in marile orase. Doar printr-o curatenie stradala eficienta se poate asigura un mediu ambiant cat mai sanatos pentru populatia care traieste in comunitatile respective.

Pentru a contribui la un mediu mai curat in fiecare comunitate, societatea comerciala SC CONVAR IMEX SRL ofera spre vanzare diferite echipamente pentru curatenia stradala, printre care si noul model de maturator stradal Tuchel Plus 590. Aceste modele de maturatoare stradale Tuchel Plus 590 pot fi alegerea ideala atat de catre firmele de salubritate, cat si de catre administratiile publice locale sau de agentii economici. Maturatoarele stradale Tuchel Plus 590 comercializate de CONVAR IMEX SRL sunt extrem de fiabile si foarte eficiente.

Maturatorul stradal Tuchel Plus 590 Germania este printre cele mai moderne astfel de echipamente pentru curatenie stradala. Pana la 1 septembrie 2019 aceste model nou de maturator stradal poate fi achizitionat din oferta de la SC CONVAR IMEX SRL la preturi promotionale de vara. Pe langa faptul ca veti putea beneficia de preturi promotionale pentru maturatorul stradal Tuchel Plus 590, atunci cand comandati un astfel de echipament pentru curatenie stradala veti beneficia si de transport gratuit la adresa unde ati solicitat sa va fie livrat produsul. In plus, veti primi gratuit un set de inele de perie de rezerva.  Mai mult decat atat, SC CONVAR IMEX SRL ofera si consultanta in alegerea echipamentului potrivit, dar si asistenta tehnica post-vanzare pentru a instrui personalul care urmeaza sa manevreze aceste echipamente.

Modelul de maturator stradal Tuchel Plus 590 vine atat cu dotari standard, cat si cu dotari suplimentare. In privinta dotarilor standard putem aminti: inelele de perie confectionate din material plastic PPL si avand dimensiunea diametrului exterior de 590 de milimetri, un sistem de inclinare ori de reglare laterala mecanica, existenta unui hidromotor extern ce poate antrena axul periei, posibilitatea de a regla peria in 9 pozitii diferite datorita a doua brate laterale, dar si apartoarele impotriva dispersarii. Existenta celor doua brate care ofera posibilitatea de a regla peria in 9 pozitii diferite este un mare atuu al acestui maturator stradal Tuchel Plus 590 Germania prin aceea ca uzura periei este mult mai redusa in timp si in acest mod echipamentul poate fi utilizat o perioada mai lunga la cote maxime de eficienta.

In functie de nevoile si dorintele fiecarui client, aceste modele de maturatoare stradale Tuchel Plus 590 pot veni cu dotari suplimentare. Marele avantaj al maturatorului stradal Tuchel Plus 590 este faptul ca acesta poate fi montat la orice tip de vehicul purtator. Mai mult decat atat, chiar si in conditiile in care periile vor prezenta un anumit nivel de uzura, eficienta acestui echipament va fi in continuare una foarte ridicata, iar acest lucru este datorat posibilitatii de reglare a axului in pozitie oblica, pastrand astfel o distanta constanta intre colector si inele. Informatiile tehnice complete referitoare la modelul de maturator stradal Tuchel Plus 590 pot fi gasite pe site-ul nostru, la www.convar.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *