Novak Djokovic, descalificarea, eroarea umană și lipsa de curaj: “E ca și cum te-ai despărți de iubită printr-un mail” – Tenis

​Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open, iar singura reacție pe care a avut-o după incident a fost una în mediul online. Comportamentul liderului ATP a fost criticat de mai multe personalități din lumea tenisului, iar o fostă mare campioană a oferit citatul zilei: “E ca și cum te-ai despărți de iubită printr-un mail”.

Nole nu a avut curajul să apară în fața presei și să vorbească deschis despre un incident care l-a scos din cărți pentru un nou titlu de la US Open.

Atitudinea acestuia a fost aspru criticată de Martina Navratilova, o legendă a tenisului mondial.

“Pentru mine, e ca şi cum te-ai despărţi de iubită printr-un email. Se face faţă în faţă. OK, Djokovic a comis o greşeală, a avut un moment de rătăcire. Dar apoi, a avut tot timpul să se gândească la tot ce s-a întâmplat şi a fugit.

Nu a avut curajul să apară în faţa presei şi să vorbească despre asta. E ca şi când îţi ceri scuze fără să-ţi ceri scuze de fapt. Da, bineînţeles, îi pare rău pentru ce a făcut, dar trebuie să stea şi să discute cu jurnaliştii” – Martina Navratilova.

Într-o carieră de excepție, Navartilova a adunat 18 titluri de Grand Slam, la fel precum o altă sportivă imensă și colegă de generație, Chris Evert.

Își agravează eroarea

“Din păcate, îşi agravează eroarea. Ar trebui să facă faţă, să-şi ceară scuze şi să accepte că a greşit, se întâmplă. Fugind, face ca asta să dureze mai mult” – Tim Henman.

Novak Djokovic

S-ar putea să te intereseze și:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *