Novak Djokovic și explicația plasturelui controversat de la Roland Garros: „Crește performanța atletică”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul lider mondial l-a învins pe Marton Fucsovics în turul al doilea de la Roland Garros, iar la finalul partidei a fost văzut purtând un plasture pe piept, ceea ce a stârnit curiozitatea jurnaliștilor.

Novak DjokovicFoto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Nanotehnologia folosită de Novak Djokovic la Roland Garros

La finalul partidei, Nole a vorbit despre plasturele controversat și a oferit explicația pentru purtarea acestuia.

„Când eram mic, îmi plăcea foarte mult Iron Man, așa că încerc să îl imit. Echipa mea mi-a oferit o nanotehnologie incredibil de eficientă pentru a mă ajuta să dau tot ce am mai bun pe teren. Este cel mai mare secret al carierei mele: dacă nu ar fi fost pentru asta, probabil că nu aș fi stat aici” – a anunțat Djokovic.

Misteriosul plasture este de fapt un nanodispozitiv care îmbunătățește performanța sportivă, conform descrierii producătorului.

„Taopatch vă ajută organismul să se reechilibreze, ceea ce duce la un număr surprinzător de beneficii. Diferitele noastre protocoale pot ajuta cu diferite simptome, inclusiv îmbunătățirea posturii corpului uman, a echilibrului și a flexibilității, creșterea performanței atletice și reducerea stresului, a anxietății și a durerii cronice”, arată descrierea produsului.

În turul al doilea de la Roland Garros, Novak Djokovic l-a învins pe Marton Fucsovics, scor 7-6, 6-0, 6-3 și se va duela în turul al treilea cu Alejandro Davidovich Fokina.

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 28 mai – 11 iunie, are premii totale în valoare de 49.6 milioane de euro, iar aceasta este ediția cu numărul 127. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 14 ori câștigător la Paris).

spot_imgspot_img