Nu lasa soarele sa iti distruga cultura. Foloseste o plasa pentru umbrire

Daca stai la casa si curtea ta este un spatiu verde, cu siguranta ai avut problem cauzate de razele puternice ale soarelui. Acestea, in sezonul cald, pot distruge totul, incepand cu simplele fire de iarba, pana la cele mai importante fructe si legume cultivate de familia dumneavoastra. Acest lucru a dus la aparitia unor produse care sa protejeze culturile si sa le pastreze intr-un mediu mult mai prielnic.

Unul dintre produsele care vin in ajutorul dumneavoastra si al culturilor crescute este plasa umbrire. Aceasta are rolul de a proteja plantele, garantand ca un anumit procent din razele soarelui nu vor mai putea ajunge direct pe suprafata lor, procentul variind in functie de tipul plasei alese. In urmatoarele randuri va vom prezenta principalele avantaje ale unei plase de umbrire si unde si cum poate fi folosita aceasta.

De ce plasa pentru umbrire?

O plasa umbrire poate fi vitala in multe cazuri. Aceasta este folosita de regula vara, anotimp in care soarele este cel mai puternic si poate cauza cele mai multe probleme gradinilor. Din cauza incalzirii globale, an de an temperaturile incep sa creasca cu 1 – 2 °C, temperatura ce este simtita nu doar de noi, oamenii, ci si de intreaga natura. De asemenea, motivul pentru care apare aceasta incalzire este subtierea stratului de ozon. Un strat de ozon mai subtire permite trecea mult mai multor raze ale soarelui, acestea avand o intensitate mult mai mare.

Plasa pentru umbrire are rolul de a micsora efectele devastatoare ale acestor raze asupra gradinii dumneavoastra. Aceasta este realizata dintr-un material ce permite plantelor sa respire in mod normal; multe persoane sunt ingrijorate de acest aspect, avand in vedere faptul ca in unele cazuri plasa va fi asezata direct pe suprafata plantelor ce trebuie protejate.

Unde pot folosi plasa pentru umbrire?

Aceasta plasa umbrire poate fi folosita in orice loc se afla plante. Cele mai intalnite locuri pentru acestea sunt insa serele. In general pentru sere se folosesc plasele cu protectie 40%; cu siguranta ati observant aceste plase de o culoare verzuie in momentul in care am trecut cu masina pe langa campuri in care se intalnesc numeroase construcii de tip sera.

De asemenea, aceste plase pot fi folosite si in gradini. In cazul acesta, plasa va fi asezata direct pe suprafata plantelor pe toata lungimea gradinii. Daca veti folosi plasa in acest mod va trebui sa va asigurati ca ea este prinsa bine, pentru a nu avea accidente atunci cand vremea devine mai putin prietenoasa.

Toate produsele necesare gradinii, insclusiv plasa de umbrire, le puteti gasi pe regalfermierul.ro

Daca va doriti ca gradina dumneavoastra sa primeasca cel mai bun tratament, cu siguranta deja detineti o parte din produsele de ingrijire pentru plante. Daca sunteti acum in cautarea unor produse de care inca aveti nevoie, va recomandam sa verificati oferta regalfermierul.ro. Aici veti gasi tot ce aveti nevoie, de la cele mai mici accesorii de gradina pana la un sistem de irigare complet.

Daca vreti sa achizitionati o plasa umbrire si nu stiti cum sa alegeti dimensiunile acesteia, va sfatuim sa contactati angajatii Regal Fermierul, iar ei va vor ajuta cu sfaturile necesare, spunandu-va ce dimensiune de plasa aveti nevoie in functie de marimea gradinii sau sferei dumneavoastra.

Date de contact:

Telefon: 0769 493 825 / 0336 802 328

E-mail: contact@regalfermierul.ro

Adresa: Comuna Matca, Județul Galați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *