Nu știi ce ionizator de apă să folosești? Iată cele mai recomandate 4 modele

Să ai la dispoziție mereu apă curată, proaspătă poate fi clasat ca un moft în zilele noastre, iar dacă îți dorești ca apa ta să conțină și mineralele pe care o apă bună de izvor le are, deja unii ar crede că ai văzut un serial SF bun. Întradevăr, există numeroase filtre, ionizatoare, căni și tot felul de aparate pe piață, însă multe se dovedesc a fi o cheltuială, nu o investiție din simplu fapt că în scurt timp de la achiziție, apa pe care o produc nu mai este așa cum îți dorești, începe să aibă un miros specifi și devine greu de băut.

Atunci când vrei să faci o schimbare atât de importantă pentru calitatea vieții tale este bine să te informezi cu atenție cu privire la aportul pe care îl poate aduce un ionizator de apă. Până la urmă, o investiție pe termen lung în sănătatea ta și a familiei tale trebuie să îți asigure tot ce ai nevoie și, dacă se poate, chiar puțin mai mult decât te aștepți. Tocmai de aceea am cercetat în detaliu subiectul, am comparat, am întrebat și am găsit răspunsul, iar mai jos îți vom prezenta ionizatoarele care oferă ce promit și ajută cu mult mai mult decât orice alt produs disponibil în prezent pe piață.

Cele mai bune ionizatoare și filtre de apă

Am ales să prezentăm o serie de ionizatoare create de un singur producător, iar în rândurile de mai jos vei înțelege de ce. Aceste ionizatoare sunt recomandate și de platforma GoostoMix, recunoscută pentru susținerea unei vieți sănătoase și ușoare. Pe GoostoMix, pe lângă numeroase sfaturi despre o nutriție echilibrată și alimente bune pentru corp, sunt prezentate aparate care contribuie la aducerea unui cămin în prezent, pentru că vremurile s-au schimbat, dar totuși ne confruntăm cu prea multe ore petrecute în bucătărie și consumăm alimente care nu sunt sănătoase. GoostoMix înțelege nevoile omului modern și aduce în față informații valoroase și aparate care completează cu succes un program încărcat și dorința de a consuma alimente sănătoase.

Așadar, ionizatoarele prezentate mai jos sunt compacte, moderne, practice, au o durată de viață de până la 20 de ani dacă sunt manevrate și întreținute corespunzător. Pot produce mai multe tipuri de apă, satisfăcând mai multe nevoi cu un singur aparat.

Mai mult decât ionizatoare de apă

Aceste dispozitive sunt capabile să transforme orice apă potabilă, în alte 5 tipuri de apă, cu multiple utilizări și caracteristici speciale, față de apa obișnuită. Compania care produce acestea aparate de filtrare și ionizare apă, a luat naștere în Japonia în 1974 și e singura din industrie care are licență din partea Ministerului Sănătății din Japonia că produce echipament de grad medical.

Tehnologia de filtrare și ionizare a apei în general, este folosită la scară largă în Japonia, cu aplicații casnice, în agricultură sau chiar în unele spitale datorită multiplelor beneficii.

Tipurile de apă produse de aceste ionizatoare sunt:

  1. apă cu pH 8,5 – 9.0 – 9,5 – excelentă pentru băut și gătit, este antioxidantă și hidratantă. Are efecte de anulare a stresului oxidativ și hidratează în profunzime, mai eficient decât orice alt tip de apă,
  2. apă cu pH 7 – apă specială pentru copii
  3. apă pentru frumusețe – înlocuiește produsele clasice de curățare a tenului, oferă îngrijire și hidratare a pielii și a părului fără chimicale,
  4. apă degresantă – înlocuiește produsele clasice cu chimicale, degresante de curățenie.Poate fi folosită pentru curățarea întregii case sau oriunde este nevoie de detergent BIO,
  5. apă dezinfectantă fără chimicale – înlocuiește dezinfectantii casnici clasici cu chimicale. Se folosește pentru dezinfectarea întregii case, a obiectelor, ustensilelor de bucătărie și a mâinilor, obiectelor copiilor, dar și pentru dezinfectarea zgârieturilor, aftelor sau alte situații în care apar bacterii sau microbi.

Aceste tipuri de apă pot fi folosite pentru tot felul de activități în casă, birou, cabinet, salon sau alte locații unde se folosește apa, iar pe GoostoMix poți să găsești o prezentare completă.

Cele mai bune ionizatoare de apă

Alege un ionizator apă în funcție de nevoile pe care le ai. Pe GoostoMix găsești modele pentru:

  • familii mici sau cupluri – un aparat compact, cu un consum redus de energie si debit redus,
  • famili mari – un aparat recomandat pentru cei care gătesc des acasă și folosesc apa bună pentru toți membri familiei, de la copii la vârstnici,
  • ionizator de apă modern și inovator, cu un design care se integrează în bucătăriile moderne,
  • ionizator de apă performant, gri metalizat – design excelent pentru bucătării în stil industrial.

Toate aceste ionizatoare au toate componentele interne produse în aceeași fabrică japoneză care respectă standarde stricte de  siguranță și calitate. Piesa componenta de baza a acestor dispozitive este formată din plăci de titan de grad medical, acoperite cu platină, asigurând un nivel superior al calității apei pe o perioadă lungă de folosire și performanță specifică tehnologiei de origine japoneza. Un sistem care îți produce apa de consum zilnic, pe termen de zeci de ani, nu ar trebui sa fie o alegere de duzina, de aceea alege să achiziționezi un aparat de apă bun, fiabil, sigur, pentru a avea grijă de sănătatea ta și a familiei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *