O femeie din Giurgiu este anchetată penal pentru înlesnirea vrăjitoriei prin folosirea de mercur

0

​Poliţiştii giurgiuveni au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive după ce o femeie a înlesnit practicarea vrăjitoriei prin folosirea de mercur, relatează Agerpres.

Politia romanaFoto: Facebook

„La data de 31 august 2022 poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unei femei, de 56 ani, din localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu”, se arată într-un comunicat remis presei miercuri de către IPJ Giurgiu.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că femeia în cauză ar fi înşelat mai multe persoane, prin folosirea unei substanţe, respectiv mercur, înlesnind practicarea vrăjitoriei şi totodată, ar fi perceput sume de bani pentru dezlegarea de farmece şi vindecarea de boli”, adaugă acesta.

În urma activităţilor desfăşurate, de la domiciliul acesteia au fost ridicate 14 termometre cu mercur, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi nerespectarea regimului materialelor nucleare sau a altor materii radioactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *