O fetiţă de 11 ani din Palermo a murit după infectarea cu varianta Delta – Coronavirus

O fetiță de 11 ani a murit la Spitalul “Giovanni Di Cristina” din Palermo, după ce a contractat varianta Delta a coronavirusului. Micuța, care suferea de o boală metabolică rară, era internată de câteva zile la secția de Terapie Intensivă. În schimb, se îmbunătăţeşte starea de sănătate a unui bebeluș de două luni, şi el pozitiv la COVID-19, internat în secția de Terapie Intensivă a Spitalului “Cervello” din oraşul sicilian Palermo, scrie tgcom24, potrivit Rador.

Mama fetiţei: “Nu ne-am vaccinat la timp, dar nu suntem împotriva vaccinării”

Președintele Regiunii Sicilia, Nello Musumeci, a vorbit zilele trecute despre cele două cazuri, în special despre fetiţa care a murit ulterior: “A fost infectată de sora ei care fusese în Spania, nimeni din familie nu era vaccinat, pentru că sunt non-vax”. Acuzații la care mama copilului răspunde. “Este adevărat, am așteptat. Mai întâi din cauza știrilor contradictorii cu privire la riscurile vaccinului, apoi pentru că fiica noastră era bolnavă. Dar ne organizam să facem vaccinul. Nu suntem împotriva vaccinării”.

Copila de 11 ani era tratată de aproximativ zece ani la secția de pediatrie a Spitalului “Giovanni Di Cristina”, din cauza patologiei sale. În urmă cu două săptămâni, a fost spitalizată în stare gravă de sănătate, care s-a înrăutățit brusc după contractarea virusului COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *